LBT StílusTábor

Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 7627 Pécs, Hidegvölgyi út 1.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309978447
Napközis ár
35 000 Ft
Napi tábor ár
7 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A stílus, az önbizalom, az autentikus megjelenés már gyerekkorban fontos szerepet tölthet be életünkbe. 1 hét alatt nem csak a kreativitás fontosságát sajátíthatod el, hanem kicsit a saját stílusod megtalálásáról is beszélgetünk. Ha esetleg kreatív szakmát szeretnél választani - legyen az divattervezés, akár festészet - vagy szimplán szeretsz sajátkészítésű dolgokat alkotni, akkor ez a tábor Neked való.
Az öltözködésen át, a rajzolás, varrás, szabás, festés, fotózás mind-mind a heti program része. Az általad készített egyedi dolgokat hazaviheted.
Nagyon fontos hogy tudd, nem KELL tudni rajzolni vagy varrni, ELÉG ha szeretnél. Azért jössz hogy megismerkedj ezekkel a "tantárgyakkal".

Fontosnak tartom hogy a gyerekek már kicsi korban többféle kreatív feladattal megismerkedjenek. A kreativitás, alkotóképesség, egyre fontosabbá válik a jelen világunkban ès gyermekeink életében is. A komplex, kreatív gondolkodáshoz szükségünk van a jobb agyféltekénk intuitív, elvont, művészi, logikát mellőző, szabad oldalára és a bal agyfélteke racionális, logikára, számokra épülő felére is. Minél inkább képes egy gyermek a két agyféltekéjét a legkülönbözőbb módokon összehangolni, gondolkodása annál komplexebbé, kreatívabbá válik, problémáira új szemszögekből képes rálátni, látásmódja szélesedik, önbizalma növekszik, érzékenyebbé, eredményesebbé válik.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés