Kölyök Fitt Tábor
Kölyök Fitt Tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6722 Szeged, Agóra Szeged, Kálvária sgt.23.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709431327
Napközis ár
19 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-14
Első tábor éve
2009
Jelentkezési lap
Turnusok
2018. júl 16, hétfő - 2018. júl 20, péntek (5 nap) Kölyök Fitt Tábor/Agórában
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
KÖLYÖK FITT TÁBOR 2018.

- a héten minden nap lesz kölyök fittness, moderntánc, gimnasztika, játékos, gyerekjóga-móka óra és különleges, komplex, mozgásfejlesztő foglalkozás, kézműves program, csillámtetoválás és még sok más hasznos, érdekes program.
- táborainkban  a gyerekek életkori sajátosságaihoz és igényeihez igazított, mozgásközpontú foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket, szabadidős programokkal is színesítjük a hetet: az egyik délelőtt strandolni is elmegyünk (2 perc sétával, arra az időre csak nekünk fenntartott gyönyörű kis uszodában) + játszótér (szintén pár perc sétával) ->ez csak a Maros utcában van! Az Agórában a Játékszigeten kapcsolódunk ki!
- napi háromszori étkezést, pedagógus felügyeletet és egészséges gyümölcsöket, zöldségeket biztosítunk a hét folyamán.
- a héten egyszer fagyizni is elmegyünk,
- a tábor alatt több száz kép készül a gyerekekről, melyek ingyenesen letölthetők a honlapról,
- a táborba szeretnék kérni minden kisgyereknek egy üres cipős dobozt névvel ellátva, hogy a hét során összegyűlt kézzel készített kis apróságokat tárolni tudjuk.
- A tábor ára: 19.500 Ft. (Aki 2018. május 31-ig befizeti a tábort 1000 Ft kedvezményt kap! Érdemes like-olni és figyelni a facebook oldalunkat további kedvezmények és lehetőségek miatt is.)

Jó tudni !
-Évről-évre egyre több tábort kell indítanunk és egyre több kisgyerek szeretne jelentkezni !Érdemes időben jelentkezni, nehogy beteljenek a szabad helyek.
-Betegség esetén a többi táborainkra is beváltható a befizetett összeg.
-A táborok 15 főtől indulnak !
-Aki jelentkezik, de a megadott határidőig nem fizeti ki a tábort, felszabadítjuk a helyét és más gyermek jelentkezését fogjuk elfogadni.
-Csak az jelentkezzen, aki komolyan gondolja, ne foglalja más gyermek elől a helyet, aki pedig szívesen jönne !!! Emailben le kell mondani, ezzel törölve a jelentkezést !
-Mert, aki foglalta a helyet, de az utolsó pillanatban mondja le a tábort, abban az esetben az étkezés összege levonásra kerül, illetve be kell fizetni !
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés