POD-IT Improvizációs, készségfejlesztő drámapedagógiai tábor
POD-IT Improvizációs, készségfejlesztő drámapedagógiai tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1087 Budapest Százados út 8-10, Százados út 8-10
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303522232
Napközis ár
58 900 Ft
Napi tábor ár
15 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A PODIT Gyermek Akadémia oktatási rendszerét kidolgozó fejlesztő csapat és a velünk szakmailag évek óta együttműködő Polgár Judit Sakk Alapítvány egy nemzetközi díjnyertes, egyedülálló módszertani programot dolgozott ki az általános képességfejlesztésre, a logikus és kreatív gondolkodás elősegítésére, a digitális korban fellépő gondolkodásfejlődési hiányosságok pótlására. A POD-IT szakmai csapatának küldetése, hogy olyan komplex fejlesztési csomagot nyújtson a gyermekük megfelelő szintű oktatása miatt aggódó tudatos szülőknek, amelyben valamennyi fontosabb részképesség külön-külön kurzusokon önállóan is tovább fejleszthető. Így ágaznak le a digitális korban szükséges kompetenciákat komplexen kezelő Sakkpalota 4K kurzusból a kreativitást, a mozgáskoordinációt, a kommunikációt vagy a rendszerben való gondolkodást külön-külön is fejlesztő képzéseink. Az pedig már alapvetésnek tekinthető, hogy fejlesztőközpontunk a 4K-s oktatás elemeit is magában foglalja, vagyis a jövő társadalmában alapvető fontossággal bíró készségeket, a kritikai gondolkodást, a kreativitást, a kiemelkedően jó kommunikációt, és a hatékony tudásmegosztáshoz elengedhetetlen kooperációt, a társakkal való együttműködő készséget. A képzéseinken, táborainkban résztvevő gyerekeket tehát a jövőre készítjük fel, illetve arra, hogy egy hihetetlenül felgyorsult társadalomban is képesek legyenek lekövetni a változásokat, és minél gyorsabban alkalmazkodni az aktuális igényekhez.
Leírás
Napközis fejlesztő tábor 7-12 éves, gyermekek számára a PODIT Gyermek Akadémián.
A digitális korban alapkompetenciának számító kommunikációs és kooperációs készségek fejlesztése, az Amerikai Egyesült Államokban rendkívül sikeres improvizációs színházi módszertanon alapuló oktatási programmal!

- Napi 3 kiscsoportos fejlesztő foglalkozás
- Drámapedagógia (szociális készségek fejlesztése, kommunikáció)
- Mozgáskoordinációs fejlesztés
- Kreativitás fejlesztés
- Egyedi, inspiratív oktatási környezet
- Napi háromszori étkezés (gyümölcs és zöldség is)
- Szabadtéri mozgásos feladatok

Kinek ajánljuk?
Tudatos Szülőként szeretné, ha gyermeke az iskolai tanulmányok során magabiztosan, felszabadultan szerepelne szűkebb vagy nagyobb nyilvánosság előtt, és fejlődnének a másokkal való együttműködéshez szükséges szociális készségei?
Akkor Önöknek ajánljuk a PODIT Improvizációs, készségfejlesztő drámapedagógiai tábort!
A jelen, felgyorsult, digitális társadalmában alapkészségnek számítanak a kommunikációs készségek, és a másokkal való minél hatékonyabb együttműködés. Már ahhoz is kiemelkedő “szereplésre” van szükség a gyermekek részéről, hogy a felvételi folyamatokon be tudjanak jutni a minőségi oktatást biztosító iskolákba. Az amerikai gyermekeket már egészen kicsi koruktól tudatosan készítik fel a mások előtt történő szereplésre, legyen az baráti társaság, felvételi bizottság vagy a színpad előtt álló nézőközönség. A legtöbb európai oktatási rendszer az ilyen szereplésekhez szükséges készségek kialakítását nem segíti az iskolai évek során, aminek a gyermekek legkésőbb kamasz korukban már egyre nagyobb hátrányát látják. A POD-IT innovatív drámapedagógiai táborában az amerikai improvizációs színházi módszerek alkalmazásával segíti a hatékony, meggyőző, szorongásmentes szereplési készség kialakulását.

Miért ajánljuk gyermekének a programunkat?
Mert a kommunikáción alapuló társadalmunkban az élet bármely területére is kerül az ember, mindenhol szüksége lesz arra a készségre, hogy “el tudja adni magát”, és meg tudja mutatni a valós értékeit.

Miért ad többet a mi programunk, mint a legtöbb nyári napközis tábor?
Mert egy olyan innovatív oktatási programot alkalmazunk, amely a játék iránti ösztönös vonzódást alapul véve egy nagyon élvezetes drámapedagógiai módszert felhasználva alakítja ki a gyerekekben azt a készséget, hogy szerepléseik során minél kreatívabbak, spontánabbak, megnyerőbbek legyenek az őket körülvevő emberek számára, és mindezt a mindennapi életükben és az iskolában is hasznosíthassák.

Fontos tudnivalók a táborról:
Napi program: Minden nap 7.30-tól van ügyelet, 8.00 – 9.00 óra között a gyülekező, délután pedig, munkaidő után 16.00 – 17.00 óra között lehet jönni a gyerekekért.

Étkezés: Gyermeke számára napi háromszori étkezést biztosítunk (tízórai, meleg ebéd, uzsonna)

Helyszín: A foglalkozások a PODIT Gyermek Akadémia teljesen egyedileg felépített, inspiráló oktatási környezetben zajlanak, hatalmas termekben, foglalkozások között a mozgásigény kielégítéséhez kialakított udvarral. Az új Puskás Aréna tőszomszédságában található épület autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Cím: PODIT Innovatív Gyermek Akadémia (1087, Százados út 8-10)

Testvérkedvezmény: 1000 Ft/gyermek

Mit tartalmaz az ár?
– Részvétel a drámapedagógiai foglalkozásokon
– Napi háromszori étkezés (meleg ebéddel)
– Színpadi és szabadtéri mozgásos programokat

A napi 3 fejlesztő foglalkozás tematikája:

Drámapedagógia: szociális készségek fejlesztése, kommunikáció, kooperációs gyakorlatok
Mozgáskoordinációs fejlesztés: téri tájékozódás, finommotorika, testkép
Kreativitás fejlesztés: verbális és mozgásos improvizációs feladatok, meseterápia

További információk: email: hello@podit.hu, telefon: +36303522232
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés