Pamacs alkotótábor
Pamacs alkotótábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1192 Budapest, Petur u. 7
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612829895
+3613580690
Napközis ár
22 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
5000 Ft testvérkedvezmény ugyanazon táborban
Ajánlott életkor
6-10
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Egy tábor azoknak az ovis korból már kinőtt, alkotó kedvű gyerekeknek, akik szívből szeretnek mázolni-csurgatni-fröcskölni-kenni, vágni-tépni-ragasztani, színezni-dörzsölni, gyúrni-lapítani, és kedvük van a képzőművészeti technikák és stílusok között kalandozni. Ezen kívül szívesen megismernek híres festőket, képzeletben elrepülnek a régmúlt időkbe és a jövőbe, a fantázia birodalmába és a természet világába. A tábor közösen megrendezett nagy kiállítással zárul.

Tematika:

Híres festők nyomába indulunk...

Különböző korok művészei kalauzolnak végig minket a festészet műfajain. Megfigyeljük és alkalmazzuk módszereiket, technikáikat, belehelyezkedünk egyéni látásmódjukba. Mesés tájakon, különös városokban járunk, távoli földrészek lakóival, különleges lényekkel találkozunk. Csendéleteken, város- és tájképeken, portrékon és csoportképeken keresztül természeti és mesterséges formákkal, érdekes emberekkel, köztük – szokatlan nézőpontból - önmagunkkal is ismerkedünk.  Közös és egyéni alkotásokat hozunk létre akvarell, tempera, kollázs, frottázs, különböző grafikai, plasztikai és vegyes technikák alkalmazásával. Tér- és időutazásban lesz részünk,  mindennap más festészeti műfajt állítunk a középpontba, hogy az utolsó napon látványos kiállítás keretében mutathassuk be a hét során készült alkotásokat.
Vezeti: Bene Júlia rajztanár

A táborokra jelentkezni a Wekerlei Kultúrházban személyesen, 10.000 Ft előleg befizetésével lehet!
A részvételi díj második részletét a tábor megkezdése előtt legkésőbb 2 héttel kérjük befizetni!
A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak.
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.
Napi háromszori étkezést biztosítunk: könnyű tízórai 9 óra körül; ebéd 12.30 és 13.00 óra között a Wekerle Étteremben; uzsonna 15.45 körül (péksütemény, szendvics).

A részvételi díj tartalmazza a tábor anyagköltségeit is. A részvételi díjat kizárólag orvosi igazolás ellenében tudjuk visszatéríteni.
A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (épület és kert)
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés