Pille Tábor
Pille Tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1139 Budapest, Gömb utca 7.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203567971
Napközis ár
57 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvér: 4000 Ft a 2. gyerektől; Több turnus: 4000 Ft a 2. turnustól
Ajánlott életkor
4-10
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Több mint 10 éve töltjük meg tartalmas, élménydús programokkal táborozóink szünidejét. Táborainkban szakképzett pedagógusok (óvodapedagógus, tanító, gyógypedagógus) foglalkoznak a gyerekekkel. A tőlünk megszokott minőség biztosítása érdekében, turnusainkba 15-16 gyermeket fogadunk csak, akikkel létszámtól függően 2-3 pedagógus foglalkozik. Hetente más-más téma köré csoportosítjuk a programokat. Sok kisgyerek alig 4 évesen nálunk szerzi első tábori élményeit, hogy aztán éveken keresztül visszatérő vendégünk legyen. Mivel a korosztály vegyes, testvérek is együtt tudnak táborozni. A különböző korú gyerekek remekül összeszoknak, s rendszerint már az első nap végére új barátságok köttetnek. Ha szeretné, hogy gyermeke értékesen töltse a szünidőt, és amellett, hogy nagyon jól érzi magát, ismeretei is gazdagodjanak, válassza ki a hozzá legjobban illő táborunkat, és biztos lehet benne, hogy a "Mi történt ma?" kérdésre sosem lesz "Semmi" a válasz.
Leírás
Idén is szerettel várjuk régi és új táborozóinkat tematikus, képességfejlesztő táborainkba!
Táborainkat a 4-10 éves korosztálynak ajánljuk!

Több mint 10 éve táboroztatunk gyerekeket, s elsődleges célunk, hogy nyaruk élményekkel teli legyen, ugyanakkor mindig arra törekszünk, hogy értékesen, tartalmasan töltsék velünk idejüket.

Ezért minden héten más-más témát járunk körül. Az adott témához kapcsolódó tevékenységeket végzünk, alkotunk, játszunk, illetve szervezett programokon veszünk részt, melyek során szakérők bővítik a gyerekek ismereteit.

Csoportjainkban vegyes életkorú gyerekek vannak, ezért programjainkat úgy állítjuk össze, hogy azok minden korosztály számára érdekesek, élvezetesek legyenek. Ugyancsak fontos számunkra, hogy lányok és fiúk egyaránt jól érezzék magukat, ezért a szervezéskor ezt is szem előtt tartjuk.

Nemcsak az irányított tevékenységek, hanem a minden korosztálynak megfelelő, számtalan játék, társasjáték, LEGO és kézműves alapanyag is biztosítja a gyerekek tartalmas időtöltését, szórakozását.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés