Rajz tábor
Rajz tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1137 Budapest, Pozsonyi út 12.
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+3617881099
+36306077768
Napközis ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000
Ajánlott életkor
5-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Festőműhely: Gumicsizmás-szárnyas felfedezőtúrák az expresszionizmus és a vadak esőerdejében a Noha Festőműhelyben. Festékálló védőfelszerelés viselése kötelező! 6-12 éveseknek egész héten. 12-16 éves festeni vágyóknak kortárs művészeti projekthét a Noha Festőműhelyben.

Divat Tábor: Színek-formák-anyagok-trendek-stílusok. Megtudhatod, hogyan álmodják meg a tervezők a divatot és te is megpróbálkozhatsz ezzel!

PIXELFÁZIS Animációs, fotós projekt hét: STOPTRÜKK/PIXILLÁCIÓ a téma, amely során nemcsak egy mozdulatlan tárgyat alkotunk, hanem megelevenednek, mozognak is a képzelet által, a kezünk alatt született kisplasztikák.

Csillámos Neszesszer Tábor: Gyere és töltsük meg együtt a neszesszered csillámmal és titkokkal! Minden napra jut egy kincs, míg olyan nem leszel, mint egy királylány, pillangó, hercegnő vagy divatdíva.

Varázsutca: A gyerekek egy varázs utcába költöznek, ahol bármi megtörténhet. Ki fogják találni, hogy a varázs utcában milyenek az épületek, milyen lények, milyen emberek, állatok, növények élnek benne.

Pagony meseíró: Az egy hét együttlét célja, hogy a gyerekek közösen készítsenek el egy mesekönyvet. Kitérünk a könyvkészítés minden fázisára: a mese kitalálásától az illusztrációk elkészítésén és a nyomdászati tudnivalókon át a könyv nyomtatott megvalósulásáig.

2 típusú táborba várunk:
tábor: 5-12 éves gyerekeknek vegyes korcsoportban, különös figyelemmel arra, hogy minden korosztály igényeire tekintettel legyünk.

Két táborban való részvétel esetén: 27000 Ft a második tábor ára!
délutáni projekt hét: 10 éves kortól, 14.00-18.00-ig.
20000 Ft, melyből 10 000 Ft-ot előre kell befizetni.
testvérkedvezmény: 17000 Ft, a kistesónak.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés