Symposion Akadémia MESTER-MŰ-HELY

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2475 Kápolnásnyék, Fő u. 51 RÉGI ISKOLA
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Napközis ár
50 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
5-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
SYMPOSION Akadémia, MESTER-MŰ-HELY

A Symposion Akadémia útjára indítja a MESTER-MŰ-HELY elnevezésű szabadidős tanulási, képzési, ismeretbővítő és kreativitásfejlesztő programsorozatát. Programjain és rendezvényein az óvodás korúaktól a cselekvőképes idős korig valamennyi életkorú jelentkező kielégítheti egyéni érdeklődését, személyes tudás- és alkotásvágyát, részt vehet új ismereteket adó, vagy a meglévő tudását bővítő, általános és speciális alkotói-, gyakorlati és elméleti kurzusokon, szabadidős és nyári táborokban, valamint folyamatosan lehetővé teszi, hogy a résztvevők a kedvenc tevékenységüket hasonló érdeklődésűek körében, mesterektől, és egymástól tanulva végezzék.
A MESTER-MŰ-HELY sokféle terepet kínál a tehetséggondozásra, és rendszeres alkalmat teremt a személyiség kiteljesítésére, rejtett képességek felismerésére és kiművelésére, az önképzésre, a továbbtanulásra való felkészülésre, új szakmák alapjainak az elsajátítására, új ismeretek megszerzésére.
A MESTER-MŰ-HELY új tudás, új szakmai alapok, új alkotások, új innovációk születésének és új élmények megélésének a helye. A résztvevők itt mesterektől tanulnak, és hasznosítható tudást szereznek.
A MESTER-MŰ-HELY célja, hogy javítsa a tanulás, a tehetséggondozás, a személyiség- és kompetencia fejlesztés helyi feltételeit és lehetőségeit. Módszertani ötleteket, segédanyagokat és segítséget kínál a formális oktatásban tevékenykedő rajz- és vizuális művészetoktató pedagógusok számára. Szolgáltatásaival javítani kívánja a régióban a rekreációs szolgáltatások versenyképességét. Környezettudatos szemléletet terjeszt, és növelni kívánja a térség, valamint az együttműködő községek regionális szerepét.
Programjainkra a jelentkezési lapot a www.symposion.hu oldalon lehet kitölteni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés