SzínMűVeletek nyári napközis tábor a Színház- és Filmművészeti Egyetemen
SzínMűVeletek nyári napközis tábor a Színház- és Filmművészeti Egyetemen
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1088 Budapest, Vas utca 2/c
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309734234
Napközis ár
39 750 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Az elmúlt évek sikerére való tekintettel a SzínMűVeletek és a Színház- és Filmművészeti Egyetem negyedik alkalommal hirdeti meg napközis táborát 2019. június 17. és 21. között két csoportban, 6-10 és 11-14 éves gyermekek számára.

Teátrália ismét megnyitja kapuit, és egy héten keresztül fogadja a felfedezőket a színház mesés világában. Napközis táborunkban ebben az évben a sárkányok vidékeire merészkedünk – csaták, kihívások, meglepetések és sok-sok játék, nomeg egy kis színház várja a hozzánk érkezőket. A kisebbek egy színházi társasjáték létrehozásával gazdagítják a birodalom eddig lakatlan területeit, a nagyobbak pedig a filmes kütyük és a képzőművészet segítségével keresik a színház új formáit.Játékszelíditők (6-10 évesek)

Teátrália uralkodója bátor játékszelídítőket küld a birodalom eddig lakatlan területeire. Küldetésük, hogy közösen létrehozott kreatív játékokkal töltsék meg a sivár helyet. Ha tele vagy ötletekkel és szívesen alkotsz együtt másokkal, akkor csatlakozz hozzánk te is!

Csoportvezetők: Csikász Ágnes és Debreceni Luca másodéves drámainstruktor hallgatók

A táborban a résztvevő gyerekek drámajátékok során szerzett közös élményeiket továbbgondolva, különböző színházi eszközöket használva hozzák létre saját társasjátékukat. Csoportos feladatok, közös gondolkodás, színjátékos gyakorlatok, történetalkotás, szerepjáték vár a táborozókra.Sárkányaink – színházi napközis tábor audiovizuális eszközökkel (11-14 évesek)

Mindenki tudja milyen egy sárkány! Hatalmas, erős és félelmetes. Ha nem vagy Sárkányölő Szent György, vagy Havas John, jobb ha menekülsz előle… De mi van, ha egy sárkány szereti a virágokat? Vajon ők is álmodnak? Meg lehet velük barátkozni? Tartsatok velünk, és fedezzük fel együtt, mire is képesek a sárkányok!

Csoportvezetők: Trömböczki Napsugár, Dobos Eszter másodéves drámainstruktor hallgatók

Ismerjük a bennünk élő sárkányokat? Mi történik, ha nem akarunk hatalmasak és félelmetesek lenni? A napközis tábor öt napja alatt a gyerekek önmagukkal és a színház új útjaival is ismerkednek.  A cél olyan alkotások létrehozása, melyekkel a saját sárkányságunkra reflektálunk, miközben olykor maszatosak leszünk, filmezünk, vetítünk és színházat csinálunk!

A tábor időpontja: 2019. június 17-21. minden nap 9-17 óráig.

A tábor helyszíne: a Színház- és Filmművészeti Egyetem központi épülete, Ódry Színpad – 1088 Budapest, Vas utca 2/c.

A tábor költsége 5 napra, mely a napi háromszori étkezést is magába foglalja

39.750,- Ft (ÁFÁ-val együtt).

Jelentkezés és további információk: felnottkepzes@szfe.hu, Farkas Ildikó, 06-30/9734234


A tábor díját csak a jelentkezés visszaigazolását követően kérjük átutalni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés