SZIVÁRVÁNY - Kreatív Művészeti Kalandtábor
SZIVÁRVÁNY - Kreatív Művészeti Kalandtábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 7695 Ófalu, Fő utca 46
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209981111
Bentlakásos ár
29 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
50% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
SZERVEZŐ, TÁBORVEZETŐ: Hatvani Szabolcs (Zenész, előadóművész, Tanfelügyeleti- és Pedagógusminősítő Szakértő, Mesterpedagógus) NEVELŐK: Heiszler Istvánné, Erzsike (Óvodapedagógus), Szinák Renáta (Pedagógus), Guzslován Edit (Óvodapedagógus, Tanfelügyeleti- és Pedagógusminősítő Szakértő, Mesterpedagógus), Csomayné Komáromi Mária (Bölcsődei gondozónő), Horváth Boglárka (Gyógypedagógus), Horváthné Tóth Ágnes (Gyógypedagógus), KÍSÉRŐ: Dózsa Eszter (Ifjúsági vezető)
Leírás
A KREATÍV TÁBOR mára már fogalom…
Hogy ez mit is jelent? Mi szervezők és nevelők önkéntesként vállaljuk a Gyerekek táboroztatását. A szakirányú végzettségünk, és korábbi tapasztalataink évek óta megerősítik azon hitünket, hogy csakis így, önzetlenül lehet eredményeset és maradandót létrehozni, hiszen szó szerint minden a saját munkánk gyümölcse. Ez az elhivatottság és elszántság adja meg Őszinteségét és jó hangulatát az egész Tábornak. A programok sokasága és színvonalassága, a számtalan helyszín amit bejárunk, pedig fejlesztővé és emlékezetessé teszi az együtt töltött nappalokat és éjszakákat!

Egy rendhagyó „előTáborozást” szervezünk a nyári szünet első hetében a csodálatos Óbányai erdőbe! Három napos erdei túrákkal, sok szórakozással tarkított közös kaland vár a jelentkezőkre, éjjel-nappal!
A részvételi díj tartalmazza az útiköltségeket, a szállást, a napi 3x étkezést (sütés-főzés, bográcsozás, szalonna sütés, stb...) Az előtáborozás ára 9800 Ft.

2015-ben ismét 12 napra (6+6) megtörjük az Óbányai völgy és a Váraljai Parkerdő csendjét! KALANDTÁBORunk alkalmával birtokba vesszük a dombokat és völgyeket, felzavarjuk a kis patakokat és a vadakat, lehozzuk az égről a csillagokat!
Elfoglaljuk a Siklósi várat, Fürdünk a Siklósi élményfürdőben, Felkötjük magunkat a Mecsextrém park kötélpályáira, Sátrat állítunk, Sütünk-főzünk, Túrázunk éjjel-nappal, Dalt írunk, Táncokat tanulunk! Számtalan kaland vár Ránk, csak hogy ez az évad is feledhetetlenné váljon!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés