Szivárvány Kreatív Művészeti Kalandtábor
Szivárvány Kreatív Művészeti Kalandtábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 7354 Váralja, Váraljai Parkerdő
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209981111
Bentlakásos ár
58 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
50% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
http://kreativtabor.hu/main/belepes/
Leírás
KALANDTÁBORunk (július 4 – 16.) alkalmával birtokba vesszük a dombokat és völgyeket, felzavarjuk a kis patakokat és a vadakat, lehozzuk az égről a csillagokat!
Bebújunk az Abaligeti cseppkőbarlangba, csúszdázunk az Orfűi Aqua parkban, Felkötjük magunkat a Mecsextrém park kötélpályáira, bobozunk, Sátrat állítunk, Sütünk-főzünk, Kreatívkodunk, Túrázunk nappal és éjjel, Dalt írunk, Táncokat tanulunk! Mindezeken kívül is számtalan kaland vár Ránk, csak hogy a VII. ÉVAD is feledhetetlenné váljon!

A KREATÍV TÁBOR mára már fogalom, ami nélkül szegényebb lennél TE, szegényebb lenne mindenki aki már belekóstolt. A TÁBOR szó nem napközis foglalkozásokat jelent, – azaz reggel eljössz otthonról, csinálgatsz valamiféléket, aztán mész haza (pedig az ilyen programjaikra is sokan TÁBORT mondanak) -, hanem azt hogy „fogjuk a sátorfánkat” és elutazunk valahova, …jó messze, …ahol TÁBORT verhetünk. Sokáig, önállóan, és függetlenül. A TÁBORoknak csak akkor van értelme ha hosszabb időre teljes mértékben kiszakít a megszokott környezetből, a kényelmesből. Ha megérzed mit jelent egy Csapathoz tartozni, ha azt is tudod, hogy sok mindenben csak magadra számíthatsz, de emellett biztos lehetsz benne, hogy mindig van melletted valaki. Ekkor érezheted meg igazán a saját korlátaidat, határaidat. És akkor már csak át kell Őket is lépni!!! A nyári napközis foglalkozásokat meg hagyjuk meg azoknak, akik még nem voltak igazi táborban!
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés