Táncolós Kézműves Tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1119 Budapest, Kelenfa Családi és Szabadidőközpont Tétényi út 72/B
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303351427
Napközis ár
26 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
3-7
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Táncolós és kézműveskedős tábor lesz ez! Fiúknak is, lányoknak is!
“A tánc a lélek rejtett nyelve.”
Martha Graham
Időpont: 2016. július 25-29.
Helyszín: Kelenfa Családi és Szabadidőközpont (1119 Budapest, Tétényi út 72/b)
Korosztály: 3,5-7 éves óvodások, azok akik már tanultak táncolni és azok akik még sosem
Apropója: Táncolni nyáron is remek időtöltés, gyöngyfűzéssel meg még inkább!

Táncolni mindenki tud. Így születünk, belénk van kódolva. Az egész pici babák is ösztönösen mozognak a zenére, ha meghallják. A tánc felszabadít, segít kifejezni bánatunkat, örömünket, levezetni a feszültséget, "kimondani" ami a szívünket nyomja, anélkül, hogy a megfelelő szavakat kéne keresgélnünk, amiket talán nem is ismerünk.
Ebben a táborban eltáncolunk egészen mesés és varázslatos helyekre. Egész meséket táncolunk el és hatalmas hőstetteket viszünk véghez, kalandokat élünk át és szörnyeket győzünk le vagy éppen mentünk meg.

A tánc mellett kézműveskedünk is, alkotunk néhány kincset érő művet és közben énekelünk, beszélgetünk. A szabadban körbeülünk, zenélünk és énekelünk és ha már ott vagyunk táncolunk is egy kicsit, az sosem árt.

Napirend

8.00-ra várjuk a gyerekeket és 16.00-kor búcsúzunk. Tánccal indítjuk a napot, aztán kimegyünk a szabadba. A környéken rengeteg bekerített játszótér van, ahová nagy úttesten nem kell átmenni. Általában három dal alatt elérjük a kiválasztott játszót :) Itt némi szabad játék után tízóraizunk és ha tele a pocak, zenés fogalalkozást tartunk a jó levegőn. Ebédre visszamegyünk a Kelenfába. Csendespihenő alatt nem kötelező aludni, de valahogy általában mégis mindenki szokott :-) Ébredés után uzsonnázunk és elővesszük az aznapi alkotni valót. 15.45-kor megbeszéljük a napot és aztán mindenki folytatja az alkotást míg érte nem jönnek.

A gyerekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak a táborban. Igyekszünk egészséges, de a gyerekek szájíze szerint való ételeket adni. Bármilyen külön kívánsággal, ételérzékenységgel, szokással keress bátran, hogy segíteni tudjunk!

Amit hozz magaddal, mert kelleni fog:

törülköző, benti cipő, pizsi, cuki kisállat amivel aludni szoktál :-), naptej, nyári sapka, kényelmes ruha, puha talpú cipő vagy zokni táncolni, kintre olyan cipő amiben lehet rohangálni, mászókázni.

Ketten leszünk a gyerekekkel. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel bátran! Korlátozott a létszám, jelentkezz minél előbb, hogy ne érjen csalódás!

Díja: 26 000. (3-szori étkezéssel)- amit a Kelenfában lehet befizetni jelentkezési lappal (kérd a Kelenfában személyesen vagy e-mailen info@kelenfa.hu )

A jelentkezésed csak a teljes összeg befizetése után tudjuk elfogadni.

LEMONDÁSI feltételek: A tábor kezdése előtt 3 hétig tudjátok lemondani. Utána már csak az étkezés díját tudjuk visszatéríteni (a tábor előtti egy hétben történő lemondás esetén már az étkezést sem!


Szeretettel várunk benneteket,
Kelenfa Csapata
További táborainkat itt találjátok:
http://kelenfa.hu/almenuk-Taborok_2016-161.htm
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés