Trendvarázslók - divattervező tábor
Trendvarázslók - divattervező tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1192 Budapest, Petur u. 7
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612829895
+3613580690
Napközis ár
23 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
2 000 Ft
Ajánlott életkor
10-15
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Bene Júlia texiltervező és pedagógus hosszú évek óta foglalkozik a gyerekekkel, egészen a kisbabás korosztálytól a kamaszokig. Divattervező tábora főleg a lányok között nagyon népszerű. Juli nagy elkötelezettséggel adja át szaktudását és a színek, anyagok szeretetét a fiataloknak.
Leírás
TRENDVARÁZSLÓK  
Augusztus 14-18.

Divattervező tábor 10-15 éveseknek.
Színek-formák-anyagok-trendek-stílusok. Megtudhatod, hogyan álmodják meg a tervezők a divatot, és te is megpróbálkozhatsz ezzel!
A táborban megismerkedünk az aktuális trendekkel, ruhákat tervezünk, kiegészítőket készítünk. Belekóstolunk a divatrajzolásba, melynek során sokféle ábrázolási technikát, művészeti eszközt kipróbálunk, és  saját tervezői mappát készítünk. Közben kicsit jobban megismerjük magunkat és egymást, megbeszéljük mikor, mit, mivel és hogyan viseljünk.
A tábort kiállítással és divatbemutatóval zárjuk.

Részvételi díj: 23 000 Ft/fő/5 nap
Vezeti: Bene Júlia ruhatervező, rajztanár (+36 70 317 5199, pliccsplaccs@gmail.com)


Általános tudnivalók:

A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak.
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.
Napi háromszori étkezést biztosítunk: tízóraira finom pékáru; ebéd a Wekerle Étteremben, uzsonnára szendvics. Igény esetén húsmentes étellel tudunk készülni, egyéb étrendekre vonatkozó igényt nem áll módunkban teljesíteni.
A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (épület és kert)
A jelentkezés módja: a Wekerlei Kultúrházban személyesen 10 000 Ft előleg befizetésével, melyre 2017. április 3-tól nyílik lehetőség.
A részvételi díj második részletét a táborok megkezdése előtt legkésőbb 2 héttel kérjük befizetni! A Wekerlei Kultúrház július 24. és augusztus 6. között ZÁRVA tart.

A tábor megkezdéséhez egészségügyi szülői nyilatkozat kitöltése szükséges, mely átvehető személyesen a kultúrházban, vagy letölthető a wkk.kispest.hu oldalon.

Testvérkedvezmény a táborokra: 2 000 Ft, mely a testvérnek jár, amennyiben ugyanabban a táborban vesz részt.

A részvételi díjat kizárólag orvosi igazolás ellenében tudjuk visszatéríteni, amennyiben a tábor első napjáig ezt az igényt jelzik. A tábor megkezdése után már nem áll módunkban a részvételi díjat visszafizetni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés