Vasmacska Állatbarátképző Tábor
Vasmacska Állatbarátképző Tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1033 Budapest, Laktanya utca 3.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205575802
Napközis ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-12
Első tábor éve
2017
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Vasmacska KávéZoo bemutatkozik: A Vasmacska KávéZoo egy kávézó, tele barátságos állatokkal. Egy állatbarát, gyerekbarát és kutyabarát hely Óbudán, a Fő térnél, az Esernyős szobroktól pár méterre. Egy kis oázis a városi dzsungelben, ahol nemcsak az emberek, hanem az állatok is jól érzik magukat. Merthogy nálunk laknak állatok! Nyuszik, tengeri malacok, csincsillák, kacagó gerlék, kutyák, Kamilla, a kaméleon és a többiek. Rendszeresen részt veszünk állatvédelmi rendezvényeken és helyt is adunk ilyeneknek. Nyáron állatbarátképző táborokat tartunk gyerekeknek. A Vasmacska KávéZoo-t 2017-ben a budapesti kávézók közül az Év Kutyabarát Helyévé választották a kutyabarat.hu szavazásán!
Leírás
Állatbarátképző tábor a Vasmacska KávéZoo-ban!

Egy felejthetetlen hét egy igazán különleges helyen: Budapest nemrégiben nyílt állatos kávézója, a Vasmacska KávéZoo nyáron 4 turnusban napközis tábort szervez. A gyerekek összebarátkozhatnak a kávéház állataival, megismerkednek a felelős állattartással, az állatok gondozásával. Kirándulások, lovaglás, állatmenhely látogatás, állatorvosi rendelő látogatás, kézműveskedés, sok mozgás a szabad levegőn a 6-12 éves korosztálynak, napi háromszori étkezéssel – mindez az óbudai Fő tér mellett, a Vasmacska Állatbarátképző napközis táborban, ahol minden az állatokról szól majd.

A Vasmacska KávéZoo-ban jelenleg a következő állatok laknak: nyuszik, kutyák, csincsillák, kacagó gerlék, halak, tengeri malacok, kopasz tengeri malacok, gabonasikló, törpehörcsög, szakállas agáma és Kamilla, a kaméleon.
A tábor max. létszáma 20 fő.

Naponta 8:30-tól 16:30-ig
Háromszori étkezéssel
Résztvételi díj: 35 000 Ft/hét
Testvérkedvezmény: 3 000 Ft/hét
Jelentkezési határidő: folyamatosan
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés