Miskolc ZOO napközis tábor
Miskolc ZOO napközis tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 3500 Miskolc, Csanyikvölgy
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203257530
+36702368362
Napközis ár
38 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1 000 Ft
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Miskolc ZOO tábor:
Egy-egy hetes turnusokban a résztvevő gyermekekkel képzett zoopedagógusok, gondozók ismertetik meg a hazai és távoli tájakon élő állatok szokásait, életmódját. A foglalkozások a BFTE szervezésében a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban történnek.
Itt is, mint minden táborunkban, nagy szerepet kap a természet értékeinek közvetítése és kiemelt védelme. Az "A" hét délutáni, illetve a "B" hét pénteki programjait is a környezeti nevelés szellemében alakítjuk.
Az egymást követő heteink programjai teljesen különbözőek „A” és „B” tematikájúak, így a kéthetesek nem ismételt programot kapnak.
A napközi ára tartalmazza a délelőtti és délutáni programok, az étkezés, a csoportvezető költségét. Étkezés: "A" hét 5 nap alatt 5 alkalommal, "B" hét 5 nap alatt 4 alkalommal biztosítunk ebédet.
Az ár NEM tartalmazza a helyi közlekedés (MVK Zrt) árait, a "B1" héten szintén NEM tartalmazza a kassai közlekedés és kassai belépők árát, melyet €-ban szedünk össze.
Korhatár: 6-12 év
Ára: 18.000 Ft


Bükki KalandoZOO tábor:
Az iskola után, a vakáció első hetében keddtől péntekig egy rövid turnussal várjuk a résztvevő gyermekeket. A hét során kétszer a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba látogatunk, zoopedagógus segítségével fedezzük fel az állatok világát.
Emellett lesz két könnyű, látványos kirándulós-sétálós napunk a Bükkben.
A napközi ára tartalmazza a délelőtti és délutáni programok, az étkezés, a csoportvezető költségét. Étkezés: a 4 nap alatt 2 alkalommal biztosítunk ebédet.
Az ár NEM tartalmazza a helyi közlekedés (MVK Zrt) árait.
Korhatár: 6-12 év
Ára: 12.000 Ft


Bükki kalandtúra tábor:
Az egyhetes turnusban a gyermekek ízelítőt kaphatnak a kalandokkal fűszerezett túrázásból. A tábor során képzett túravezetőkkel túráznak főképp a Bükk-hegységben. Barlangokat, forrásokat, csodálatos kilátóhelyeket fedeznek fel. Elsajátítják a túrázáshoz nélkülözhetetlen ismereteket a térképészet, tájolás, és a mai kornak megfelelően, a GPS használat terén. Egyesületünk előtérbe helyezi környezetünk értékeinek védelmét, így ez különösen kiemelt hangsúlyt kap a tábor folyamán.
A napközi ára tartalmazza a délelőtti és délutáni programok, az étkezés, az utazás árát (vonattal vagy menetrend szerinti Volán járattal), a csoportvezető költségét. Étkezés: az 5 nap alatt 2 alkalommal biztosítunk ebédet.
Az ár NEM tartalmazza a helyi közlekedés (MVK Zrt) árait, az "A" héten szintén NEM tartalmazza a kassai közlekedés és kassai belépők árát, melyet €-ban szedünk össze.
Korhatár: 7-10 év
Ára: 14.000 Ft


Biciklis tábor:
Az egyhetes turnusban két keréken suhanva, izgalmas helyszínekre pedáloznak el a gyermekek. A Bükk-hegység területén számos bicikli út vonzza évről-évre a kerekezni vágyókat, minden évben újabbakkal ismerkedhetnek meg a gyermekek tapasztalt vezetők segítségével. A tájékozódás nehézségeivel két keréken is szembe kell nézni, így a tábor vezetői alapszintű térképismeretet, tájolást oktatnak majd.
Elsősorban terepen tekerünk majd, legalább 18 sebességes MTB és bütykös gumi szükséges. Jó erőben lévő tekerőket várunk.
A napközi ára tartalmazza a délelőtti és délutáni programok, az étkezés, a csoportvezető költségét. Étkezés: 5 nap alatt 2 alkalommal biztosítunk ebédet.
Az ár NEM tartalmazza a helyi közlekedés (MVK Zrt) árait.
Korhatár: 10-14 év
Ára: 13.000 Ft
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés