Vasmacska Állatbarátképző Tábor
Vasmacska Állatbarátképző Tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1033 Budapest, Laktanya utca 3.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205575802
Napközis ár
36 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Vasmacska KávéZoo bemutatkozik: A Vasmacska KávéZoo egy kávézó, tele barátságos állatokkal. Egy állatbarát, gyerekbarát és kutyabarát hely Óbudán, a Fő térnél, az Esernyős szobroktól pár méterre. Egy kis oázis a városi dzsungelben, ahol nemcsak az emberek, hanem az állatok is jól érzik magukat. Merthogy nálunk laknak állatok! Nyuszik, tengeri malacok, csincsillák, kacagó gerlék, kutyák, Kamilla, a kaméleon és a többiek. Rendszeresen részt veszünk állatvédelmi rendezvényeken és helyt is adunk ilyeneknek. A Vasmacska KávéZoo-t 2017-ben a budapesti kávézók közül az Év Kutyabarát Helyévé választották a kutyabarat.hu szavazásán. http://www.vasmacska-kavezoo.hu/ https://www.facebook.com/VasmacskaKaveZoo/ https://welovebudapest.com/2019/02/15/ahova-beterni-feler-egy-terapiaval-az-obudai-vasmacska-kavezoo/
Leírás
Állatbarátképző tábor 2019 nyarán is
a
Vasmacska KávéZoo-ban!


Egy felejthetetlen hét a kávéház állatai között, ahol a gyerekek összebarátkozhatnak állatainkkal, megismerkednek a felelős állattartással, az állatok gondozásával. Kirándulások, lovaglás, állatmenhely látogatás, állatorvosi rendelő látogatás, kézműveskedés, sok mozgás a szabad levegőn a 6-12 éves korosztálynak – mindez az óbudai Fő térnél, a Szentlélek tértől egy percre, a Vasmacska Állatbarátképző napközis táborban.

A Vasmacska KávéZoo-ban jelenleg a következő állatok laknak: nyuszik, kutyák, csincsillák, kacagó gerlék, halak, tengeri malacok, kopasz tengeri malacok, gabonasikló, törpehörcsög, szakállas agáma és Kamilla, a kaméleon.
A tábor max. létszáma 20 fő.

Naponta 8:30-tól 16:30-ig
Háromszori étkezéssel
Résztvételi díj: 36 000 Ft/hét
Testvérkedvezmény: 3 000 Ft/hét
Jelentkezési határidő: folyamatosan
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés