Bicikli tábor
Bicikli tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
RORománia Maroshévíz, Vilelor utca 2., Bánffy-telep
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+40743143636
Bentlakásos ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Bankkártya
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
12-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A ForCamp Egyesületet 2015-ben alapította néhány lelkes fiatal, akik oktatókként és kommunikációs szakemberekként rájöttek arra, hogy a romániai tanügyi rendszerből hiányoznak az alternatív oktatási módszerek, a gyerekeknek a hagyományos rendszerben kevés lehetőségük van személyiségük kibontakoztatására és arra, hogy játszva tanuljanak. Egyesületünk a táboroztatás révén pótolja ezt a hiányosságot. Szakképzett oktatók segítségével szervezünk angol-, kézműves-, túlélő-, fotó-, íjász-lovász-, és sítáborokat. A tematika mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekek személyiségfejlesztésére, az újfajta oktatási módszerek alkalmazására, a természet megismerésére, a szórakoztató programokra és nem utolsó sorban a környezetvédelemre.
Leírás
Kerékpározd be a hegyek ormait
A tábor során bebarangoljuk a Görgényi-havasok északi részét, elbringázunk a kőgombákhoz. A fiatalok megismerkednek a környező havasok tavaival, szikláival és ezek élővilágával. Kipróbálhatják ügyességüket és erejüket, útközben forrásvízzel olthatják szomjukat
és erdei gyümölcsöket falatozhatnak. A tábor programja tartalmazza a strandolást, focizást, röplabdázást, és éjszakai túrára is lehetőség nyílik. Amennyiben a csapatban vannak tapasztaltabb kerékpárosok, "extrém" hegyi kerékpározáson vehetnek részt. Amennyiben vonattal jönnek a csomagok, biciklik szállítása biztosítva van. A tábort elsősorban csillagtúrás rendszerben szervezzük, tehát az elszállásolás mindig a Farkaslakban történik.
A tábor első délutánja ismerkedő, összerázó, csapatfejlesztő játékokkal telik. A második, harmadik és negyedik napon, délelőtt a tábor tematikájának megfelelő tevékenységek zajlanak. Délután kirándulunk,játszunk. A délutáni programokban benne van a vízesés és egyéb turisztikai célpontok meglátogatása, strandolás, túrázás. Ha közbeszól az időjárás, akkor fedett helyiségben játszunk, szórakozunk. Szintén az időjárás függvényében, a tábor utolsó estéjén megkoronázzuk a hetet, egy „égig érő” tábortűzzel, dallal, tánccal. Utolsó napon, pénteken délelőtt kiértékeljük a tábori tevékenységeket, összecsomagolunk, és elbúcsúzunk.
Az ár tartalmazza:
Időtartam: 5 nap, 4 éjszaka
Elszállásolás: A Farkas-lak turistaházban, 5 hálószoba, konyha, ebédlő és fürdőszoba.
Étkezés: Reggeli, ebéd, vacsora (tea, forrásvíz)
A tábor ára: 350 lej (cca 24000 Ft), Lejben fizetendő!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés