Csillagásztábor | People Team
Csillagásztábor | People Team
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Homokszem utca 3-5.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209335495
Bentlakásos ár
129 000 Ft
Napközis ár
59 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
9-17
Turnusok
2024. aug 4, vasárnap - 2024. aug 10, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A PEOPLE TEAM csillagásztáborában előadásokon vesztek részt, kérdéseket tehettek fel a benneteket leginkább foglalkoztató témákban; távcsövekkel dolgoztok, égitesteket tanulmányoztok – nappal és éjszaka –, megismeritek a szerkezetüket, átfürkészitek a Hold felszínét, napfoltokat figyelhettek meg.

A legtávolabbi csillagképektől a legközelebbi bolygókig számtalan érdekességre és projektre számíthattok a hét minden napján! Vajon miért a Vénusz a legfényesebb a bolygó? Mennyire vörös a Mars? Milyen színben pompázik a Neptunusz vagy az Uránusz tányérja? Mi található a Földtől ezer fényévre? És tízezer fényévre? Egy csillagász szemével az vajon nagy távolság? Mikor volt a Nagy Bumm? Hol és milyen messze található a legközelebbi extraszoláris bolygó? Léteznek földönkívüliek?

Nem fogtok mindennap annyit aludni, mint a többi táborlakó, ám ez talán nem jelent gondot. A csillagászok éjszaka is dolgoznak, hisz bár a városi fényszennyezés zavaró, mégis ilyenkor látjuk legjobban a bolygókat és csillagokat. Kerülj közelebb a végtelenhez!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés