Zánkaland túlélő és csillagászati tábor
Zánkaland túlélő és csillagászati tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8251 Zánka, Külterület hrsz 030/13.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705444117
Bentlakásos ár
40 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Olyan kalandot kereső, extrém sportokra kíváncsi és a kihívásoktól sem félő fiatalok jelentkezését várjuk, akik szívesen töltenének el egy hetet a magyar tenger minden igényt kielégítő sport és rekreációs központjában. A 2009-es évben a táborunkba jelentkezők belekóstolhattak a Zánka - Új Nemzedék Központ sportközpontjának korszerűsítése révén a sárkányhajózásba, GPS - es tájékozódásba, paintball lövészetbe valamint kipróbálhatták a vadonatúj kalandparkot, amely a Balaton - felvidék legszínvonalasabb ilyen jellegű létesítménye. A programbővülés óta eltelt években jelentősen megemelkedett a túlélő tábor résztvevőinek száma. A táborozók elégedettségét bizonyítja a vendégkönyvünkbe írt rengeteg bejegyzés is, ezúton is köszönet érte. 2012-től ismét újabb programcsomaggal bővült a túlélő táborok amúgy sem szegényes családja, Zánkaland Túlélő Prémium Galaxy néven. A tábor egy hete alatt a már megszokott izgalmas programokon kívül belelátást biztosítunk a csillagászat rejtelmes világába. Lehetőség van többek közt a Magyarországon egyedülálló mobil planetárium megtekintésére, valamint a legkorszerűbb csillagászati optikai eszközök, GPS berendezések kipróbálására.
2013 előrelépése, hogy igény esetén ( min. 25 fő ) autóbusszal vagy vonattal szállítanánk a táborozókat Budapestről, ezzel jelentős összeg maradhatna a családi kasszában . Idén is minden jelentkező megtalálja nálunk az érdeklődésének megfelelő tábort 6-18 éves korig. Immár négyféle programcsoportból választhat a hozzánk táborozni készülő.

Túlélő Prémium Galaxy (8-18 éves korig ajánljuk) a túlélő Standard tábor programjain kívül még csillagászatot tartalmaz (mobil planetárium, csillagászati előadások, éjszakai megfigyelés).Túlélő Standard (8-18 éves korig ajánljuk) a túlélő basic tábor (túrát Dörgicsére és Hegyestűre, kalandpark teljesítést, falmászást, GPS-es tájékozódást, éjszakai túrát, esti bográcsozást, sárkányhajózást, strandröpit, számháborút, strandfocit, teniszt, csúszda és vízi bicikli használatot.) programjain kívül tartalmaz még kerékpártúrát, Tihany túrát (jégkásával, pizzával, belépőkkel), sziklamászást, vízisít, paintball játékot, swat aqua használatot.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés