MAHOE sziklamászó tábor
MAHOE sziklamászó tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2014 Csobánka, Margitliget 1.
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36704278517
Bentlakásos ár
36 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
10-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Ez a tábor azoknak a 10-18 év közötti fiataloknak szól, akik szeretnék kipróbálni a sziklamászást egy családias légkörű táborban, biztonságos körülmények között. Nem szeretnének tanfolyamos követelményeket, csak sok mászást, kedvük és képességük szerint.

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik még soha nem másztak, de nagyon szeretnék kipróbálni. Vagy másztak már műfalon, de szeretnék az igazi sziklát és sziklamászást is kipróbálni. Vagy már másztak sziklát a családdal, barátokkal, felső biztosítással, de szeretnének tovább lépni. Jöhetnek azok a régi tanítványok is, akik már végeztek tanfolyamot, de tudásukat szeretnék kibővíteni, elmélyíteni.

A tábor ideje alatt a résztvevők kis létszámú csoportokban megismerkedhetnek a sziklamászás alapjaival. Mozgások és mászótechnikák gyakorlására van lehetőség. Megismerik a biztosítástechnika alapjait, a biztonságos ereszkedést a kötélen.

14 éven felülieknek előlmászásra is van lehetősége az oktató által elhelyezett köztesekkel.

Mindezekhez a felszerelést ez Egyesület biztosítja.

A mászóiskolák megközelítése néhány kilométeres gyalogtúrával történik, melynek során tájékozódási és térképhasználati ismereteket is gyakorolhatnak. „Túlélő” verseny és tábortűz is lesz a programban.

Az öt napos tanfolyamon szállásunk Csobánkán a Csobánkai Cserkészparkaban, 10 ágyas szobákban lesz. Melegvizes zuhany van.

Hálózsák, vagy ágynemű szükséges.

Első nap esti vacsorától ötödik nap ebédig az étkezés biztosított.

Az utazást közösen, tömegközlekedéssel szervezzük, ezért kérjük, hogy diákigazolvány legyen minden résztvevőnél. Indulás a Batthyányi tér Hév megállóból. Lehetőség van a helyszínen történő találkozásra is. Ezt kérjük a tábort megelőző megbeszélésen előre jelezni.

Szükséges felszerelés:

        Túraruházat
        Esőkabát
        Kényelmes túracipő
        Gumitalpú cipő, vagy mászócipő a mászáshoz
        Hátizsák
        Váltás fehérnemű
        Lámpa
        Hálózsák, vagy ágynemű
        Nagy faktorú fényvédő krém

Minden szükséges további mászófelszerelést az Egyesület biztosít.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés