Balatoni focitábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8313 Balatongyörök, Horgász utca 2.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209182318
Bentlakásos ár
36 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
II. Kerület UFC a népszerű Focitáborát 2015-ben két turnusban Balatongyörökön rendezi meg.

A táborról: A zárt, könnyen átlátható tábor közvetlenül a tó partján található, Balatongyörök üdülőfalu hangulatos főterétől 300 m-re! A táboron belül füves focipálya van, a közvetlen szomszédságában pedig minigolf lehetőség, pizzéria, fagyizó is található.  

A tábor címe: Balatongyörök, Horgász utca 2.

Szállás: A tábor 24.000 m2 alapterületén 8 nagyméretű faház található. Minden faház fedett terasszal rendelkezik és négy, külön megközelíthető, ötágyas szobából áll. Minden szobához tartozik zuhanyzó WC-vel és kézmosóval. A szobák tágasak, kulturáltak, szekrényekkel berendezettek, az ágyak nem emeletesek. Az elhelyezésnél természetesen mindig figyelembe vesszük, hogy az ismerősök, osztálytársak, egy szobába kerüljenek.


Étkezés: A tábor alatt a gyerekek napi háromszori étkezést kapnak. A kontinentális reggeli mellett, kétfogásos ebéd, uzsonna, és meleg vacsora biztosítja az ellátást. A gyerekeknek emellett lehetőségük lesz igény szerint edzői felügyelettel a zsebpénzükön naponta egyszer csokit, üdítőt, fagyit, stb. vásárolni.

Strand: Bár a tábor a tó partján található, nincsen kiépített strandja. A tábortól 200 m-re a található a gyönyörűen parkosított és kiépített strand (gyermek medencével, csúszdával, sportpályákkal), ami  megkapta  a minősítő "Kék szalag rendet". A családias hangulatú, zöld pázsittal borított, minden szórakozási és pihenési igényt kielégítő, árnyas és napos területekkel rendelkező, mesés panorámát nyújtó strand nagyban emeli a táborunk színvonalát. Természetesen a gyerekek mindig csak szigorú edzői felügyelettel strandolhatnak.

A tábor időtartama: 7 nap / 6 éjszaka
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés