UFC balatoni focitábor
UFC balatoni focitábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8313 Balatongyörök, Horgász utca 2.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209182318
Bentlakásos ár
34 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A II. Kerület UFC minden évben megrendezi nyári balatonparti focitáborát, amelyre szeretettel várja az általános iskolás fiúkat!

A táborról: A zárt, könnyen átlátható tábor közvetlenül a tó partján található, Balatongyörök üdülőfalu hangulatos főterétől 300 m-re! A táboron belül füves focipálya van, a közvetlen szomszédságában pedig minigolf lehetőség, pizzéria, fagyizó is található.  

Szállás: A tábor 24.000 m2 alapterületén 8 nagyméretű faház található. Minden faház fedett terasszal rendelkezik és négy, külön megközelíthető, ötágyas szobából áll. Minden szobához tartozik zuhanyzó WC-vel és kézmosóval. A szobák tágasak, kulturáltak, szekrényekkel berendezettek, az ágyak nem emeletesek. Az elhelyezésnél természetesen mindig figyelembe vesszük, hogy az ismerősök, osztálytársak, egy szobába kerüljenek.

Étkezés: A tábor alatt a gyerekek napi háromszori étkezést kapnak. A kontinentális reggeli mellett, kétfogásos ebéd, uzsonna, és meleg vacsora biztosítja az ellátást. A gyerekeknek emellett lehetőségük lesz igény szerint edzői felügyelettel a zsebpénzükön naponta egyszer csokit, üdítőt, fagyit, stb. vásárolni.

Strand: Bár a tábor a tó partján található, nincsen kiépített strandja. A tábortól 200 m-re a található a gyönyörűen parkosított és kiépített strand (gyermek medencével, csúszdával, sportpályákkal), ami  megkapta  a minősítő "Kék szalag rendet". A családias hangulatú, zöld pázsittal borított, minden szórakozási és pihenési igényt kielégítő, árnyas és napos területekkel rendelkező, mesés panorámát nyújtó strand nagyban emeli majd a táborunk színvonalát. Természetesen a gyerekek mindig csak szigorú edzői felügyelettel strandolhatnak.

Napi program:
7.45. Ébresztő. Az edzők ébresztik a gyerekeket. Felkelés, öltözködés stb.
8.00. Reggeli
9.00. Délelőtti verseny
10.30. Egyéb, részben szabad programok
12.00. Ebéd
12.30. Takarítás és rendrakás a szobákban, a szekrényekben (edzők ellenőrzik és pontozzák), utána "csendes pihenő" (kártyázás, társasjátékozás a szobában)
14.30. Délutáni verseny
16.00. Uzsonna, strandolás
18.00. Vacsora
18.30. Mini Focibajnokság
20.00. - 22.00. A korosztálynak megfelelő időben (kicsik hamarabb, nagyok később) tisztálkodás, lefekvés.

Fontos:
- A napi programot úgy alakítjuk, hogy a gyerekeknek legyen elég idejük szabadfoglalkozásra, kötetlen játszadozásra, de ne legyen idejük unatkozás miatti rosszalkodásra.
- Minden korosztályos csoportnak van két edzője, akik szervezik a gyerekek napi programjait, versenyeit, felügyelik a gyerekek testi épségét, segítik és ellenőrzik a gyerekek egyéb teendőit (tisztálkodás, lefekvés, étkezés stb.)
- A strandolás alatt mindig két felnőtt (egy a parton, egy a vízben) figyel a gyerekekre. Felügyelet nélkül gyerek nem mehet a tóba.
- Erős napsütés esetén a káros hatások kivédése érdekében 11 és 15 óra között a gyerekek nem strandolhatnak.
- Kicsiknél segítjük a "kullancs ellenõrzést"
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés