Keresztény fiatal tábor
Keresztény fiatal tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2610 Nőtincs, Diófa u. 41
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209341958
Bentlakásos ár
38 500 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
TÁBORAINKBAN EGY CÉL VEZÉREL BENNÜNKET, A BOLDOG GYERMEK!

Arra törekszünk, hogy a gyermekek a táborainkban boldogok legyenek és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak!

Évente négy turnusban szervezünk táborokat, valamint szívesen biztosítunk helyszínt külső szervezésű táborok lebonyolításához is. A csoportok megismerhetik egymás tevékenységét, így indiánjaink is lóra ülhetnek, míg a lovasok is kipróbálhatják magukat egy-egy kézműves tevékenységben. Táborvezetőink a pedagógiai és táboroztatási tapasztalat mellett rendelkeznek a tematikához szükséges speciális tudással is, így többségük tanári végzettsége mellett számos kézműves technikának is mestere, vagy tapasztalt természetjáró, esetleg a hangszerkészítés avatott ismerője. Estéink elmaradhatatlan része a közös tábortűz, amely mellett mindig akad egy-egy gitár, vagy furulya, így a nap zárása vidám és meghitt hangulatban zajlik.
Gyermektáborainkba napközis jelleggel is részt vehetnek azok a gyermekek, akik még nem érettek a családtól való egész hetes távollétre. Ennek díja 6.000,- Ft/nap/fő.

Szállás: Csillagfény tábor, Postakocsi Vendégház.
Programok:  Keresztény előadások, kézműves programok, sport és játékos programok, szabadidős tevékenységek, 1 alkalommal körutazás a Tincsi Lokomotív elnevezésű kisvonattal, lovaskocsizás. A csoportok megismerhetik egymás tevékenységét, így fiatal keresztény táborosaink is lóra ülhetnek, kipróbálhatják magukat az íjászatban, oktatóink felügyelete mellett.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés