Angol nyelvi és Hagyományőrző Tábor
Angol nyelvi és Hagyományőrző Tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 4026 Debrecen, Hortobágy utca 5. 8/48
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309661578
Napközis ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Kedves Szülők! A Debreceni Történelmi Korok Hagyományőrző Egyesület tagjai 2010 óta foglalkoznak szabadidős tevékenység szervezésében, gyerekprogramokkal, gyerektáborokkal. Mindig is szerettünk volna olyan gyerektábort szervezni, melyben a hagyományőrző bemutatók és programok csak színesítik a tábor hangulatát, de nem határozzák meg alaptémáját. Több angol szakos pedagógusunk révén szeretnénk olyan gyerektábort szervezni, ahol szórakozni is tudnak a gyerekek, de legfőképp tanulni tudnak, angol idegen nyelvtudásukat fejleszteni. Ezzel szeretnénk egyszerre hasznos és kellemes időtöltést adni számukra a nyáron.
Leírás
Mindenkit szeretettel várunk a Debreceni Történelmi Korok Hagyományőrző Egyesület nyári táborában a mesés Martinkaland területén, Debrecentől 5 km-re. Táborunk angol nyelvi tábor mely során a tábort hagyományőrző programok és bemutatók színesítik. Hétfőtől péntekig tart, nappi háromszori étkezést biztosítunk, illetve ki-és vissza utazást is.
Pedagógusaink segítségével a gyerekek szakszerű és intenzív angol táborban vehetnek részt, mely során jut idő a szórakozásra, és a kikapcsolódásra is. A tanulás mellett hagyományőrző történelmi bemutatók és játékok, foglalkozások szerepelnek a tábor programjában. A mesés helyszín minden felszereltséggel rendelkezik, amire a táborozó gyerekeknek szüksége lehet. Várjuk Önöket szeretettel.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés