Haldorádó Matula Nagyhalvadász Horgásztábor
Haldorádó Matula Nagyhalvadász Horgásztábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Egynapos
Cím
HUMagyarország 3386 Sarud, 3386 Sarud, Kalandpart
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703129384
Bentlakásos ár
69 000 Ft
Napi tábor ár
15 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Az Élményfalu csapata csupa lelkes és mosolygós munkatársa nap, mint nap azon dolgozik, hogy a Sarudra ellátogatók valóban felejthetetlen élménnyel térjenek vissza a hétköznapokba. Táborvezetőink és animátoraink egytől egyig sokrétű szakmai tapasztalattal rendelkeznek és sokévi táboroztatási élmény van a hátuk mögött. Úgy gondoljuk, hogy a kis létszámú csoportoknál tudjuk megadni azt a figyelmet és minőségi időt, ami a gyerekek fejlődéséhez elengedhetetlen. Várunk Téged is - akár élményre, akár pihenésre vágysz. TÁBORVEZETŐNK: Gajdos Zoltán - a Tisza- tó Mesterhorgásza A tábor helyi „idegenvezetője”. Megszállott horgászként érkezett évtizedekkel ezelőtt Sarudra, s megfertőződve a természet varázslatos világától felhagyva a városi élet zajával itt találta meg otthonát. Kedvenc módszere az úszózás, és főleg a békés halak a kedvenc célpontjai. A nádi pontyozás értője és kedvelője. Ő lesz a házigazdánk ebben az 5 napban. Ismerői azt állítják róla, hogy nem csak a halak rejtekhelyeit ismeri, még azt is tudja, hogy merre néz a fejük. Több könyvnek a szerzője és rendszeres szakírója a hazai horgászlapoknak.
Leírás
Helyszíne:  Élményfalu Tisza-tó, Sarud
Sarudi – medence/ Kalandpart
Csoportlétszám:   10-12fő

Kiknek szól a HALADÓ Matula Gyerek- Horgásztábor?
Az elmúlt években több száz gyerek tanulta meg a horgászat alapjait a Haldorádó Matula táborokban.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a már ÖNÁLLÓAN horgászni tudó gyerekek számára számára egy speciális tábort szervezünk. Ez az új tábor lesz a  Haldorádó Matula NAGYHALVADÁSZ Gyerek-Horgásztábor. Ahol a gyerekek táborvezetőikkel igyekeznek célzottan nagyobb halakra horgászni.

A tudászint felmérése után csapatokba tömörülünk, és a csapatok néha együtt néha közösen elkezdik megtapasztalni a horgászat különleges varázsát. Megfigyelik a halak mozgását, feltérképezik a lehetséges horgászhelyeket.

A célunk a HALFOGÁS. Nem ragaszkodunk egy-egy halfajhoz, megtanuljuk az alkalmazkodást, arra a halra fogunk horgászni, aminek megfogására jó esély van.

A Tisza-tó egy különleges víz, a sikeres horgászat feltétele, hogy együtt éljünk a vízzel, figyeljük változását, mozgását és az időjárást. Mesterhorgászaink, akik önzetlenül adják át tudásukat a gyerekeknek beavatják őket a több évtized alatt megszerzett tapasztalatokba, a Tisza-tavi halak viselkedésének titkaiba.

A tábor ára tartalmazza:
    szállás – felújított parasztházban
    horgászengedély a tábor idejére
    napi 5 étkezés
    belépő az Ökocentrumba
    strandbelépők - Aquaglide, Magyarország legnagyobb vízijátszóterének a kipróbálása
    kiegészítő programok költsége (vízitúra, csónaktúra)
    2 db póló, 1db baseball sapka
    3 fényképből álló emlékalbum
    ásványvíz
    csali
    etetőanyag
    horgászeszközök
    csónakok
    mentőmellények
    bicikli
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés