Gyerekkarate.hu edzőtábor nagyoknak
Gyerekkarate.hu edzőtábor nagyoknak
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2318 Szigetszentmárton, Dunapart-felső u. 3.
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36203996588
+36203996572
Bentlakásos ár
25 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
2013-ban nagyon sok 5-6 éves első táboros tanítványunk jelentkezett, ezért döntöttünk úgy, hogy őket mindenképp külön fogjuk táboroztatni. Jól tudjuk, hogy milyen jelentősége van az első táboros élményeknek, mindenképp szerettünk volna nagyobb figyelmet fordítani a kisebb korosztályra. Így a tábor első négy napját a kisebbekkel, míg a következő 5 napot a nagyobbakkal töltöttük.

A karate edzéseken kívül, aminek fő célja a sikeres övvizsga volt, sok-sok érdekes programmal készültünk. Aki nem akart egész nap mozogni, az eltölthette az idejét különböző kézműves programokkal is. Készítettünk gyöngykarkötőt, festettünk gipszet valamint deszkákra kandzsit. Számos csapatépítő programunk volt, számháború, akadály verseny, vizipisztolycsata mellett természetesen a legnépszerűbb idén is az éjszakai cukorka keresés volt. Minden évben megállapítjuk, hogy az esti diavetítős mesét egyik korosztály sem tudja megunni, minden alkalommal a legnagyobb szoba is zsúfolásig megtelt.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés