Karatesuli.hu napközis tábor
Karatesuli.hu napközis tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1114 Budapest, Újváros park 1.
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36302928995
Napközis ár
20 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Toranoko „Kis Tigris” Sportegyesület már 10 éve működik Zuglóban. Az elmúlt években egy nagyon jó hangulatú közösséggé fejlődött, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt szívesen töltik az idejüket Az egyesületben minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb edzésformát, kezdve az óvodás és kisiskolás csoporttól egészen a felnőtt korosztályig. Lehetőséget biztosítunk a folyamatos fejlődésre, rendszeresen tartunk vizsgákat, edzőtáborokat, csapatunk versenyeken, valamit japán mesterek szemináriumain vesz részt. Egyesületünk tagja a Magyar Karate Szakszövetségnek, valamint a Shotokan Karate-Do International Hungary szövetségének.

Az edzések célja a gyerekek ügyességének, koordinációs- és kondicionális képességeinek fejlesztése. Az edzéstervet két külön csoport részére dolgoztuk ki, a gyerekek életkorának megfelelően. Az óvodáskorú gyermekek játékos formában edzenek és így sajátíthatják el a karate alapjait. Ezáltal megszeretik a mozgást és felkészülnek a magasabb szintű technikák gyakorlására. Az iskolások az edzések folyamán már több technikát és erősítő feladatokat hajtanak végre. A karate rendszerezett mozgása nemcsak a testet fejleszti, hanem elősegíti a logikus gondolkodást, önfegyelemre és kitartásra tanít, önbizalmat ad. Az edzések során a gyerekek magukba szívják a karate szellemiségét.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés