Haldorádó Matula Pergető (ragadozó) Horgásztábor
Haldorádó Matula Pergető (ragadozó) Horgásztábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3386 Sarud, Kossuth Lajos u. 68.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703129384
Bentlakásos ár
69 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Az Élményfalu csapata csupa lelkes és mosolygós munkatársa nap, mint nap azon dolgozik, hogy a Sarudra ellátogatók valóban felejthetetlen élménnyel térjenek vissza a hétköznapokba. Táborvezetőink és animátoraink egytől egyig sokrétű szakmai tapasztalattal rendelkeznek és sokévi táboroztatási élmény van a hátuk mögött. Úgy gondoljuk, hogy a kis létszámú csoportoknál tudjuk megadni azt a figyelmet és minőségi időt, ami a gyerekek fejlődéséhez elengedhetetlen. Várunk Téged is - akár élményre, akár pihenésre vágysz. SZALAI GÁBOR- táborvezető A Haldorádó Pergető Mesterhorgásza. 2015- óta vesz részt az Élményfalu Horgásztáborainak működésében. Első pergető gyerektáborainkat 2016-ban kezdtük önállóan szervezni. Tanár lévén Gábor ügyesen bánik nem csak a horgászbottal, de a gyerekekkel is. Ha nem a Tisza-tavon üldözi a ragadozókat, a Bodrog és a Tisza Tokaj környéki ragadozói a célpontjai. Türelme és tudása alapja a pergető csoportok élményeinek.
Leírás
Miért egyedülálló?

A Táborban a Matula Alaptáborban már résztvevő illetve alap horgásztudással rendelkező gyerekeket várunk. A Tábor egyediségét az adja, hogy a programot a Tisza-tó egyik legjobb ragadozó horgásza, Gajdos Zoltán állítja össze és az ő irányításával tanulhatják meg a gyerekek ragadozóhorgászat alapjait.

Miért izgalmas?

A táborban több halfajra is horgászni fogunk. A csapatban bandázó sügérektől kezdve a látványosan fröcsögő balinokon át, csukákon és süllőkön keresztül jutunk el a legnagyobb hazai ragadozó, a harcsa horgászatáig. Horgászunk csónakból és partról, kipróbáljuk a Tisza-tavon legeredményesebb módszereket. Magunk fogunk csalihalakat, és megpróbálunk magunk gyűjteni egyéb csalikat is…
Miért különleges?

A Tisza-tó rendkívül színes halfaunájából a legnemesebb ellenfeleket igyekszünk horogra csalni. Kipróbálunk szinte minden módszert, horgászunk úszós szerelékkel, fenekezve, víz tetején, víz között, akadókban és nyílt vízen. Vadászni fogunk és bízunk abban, hogy a sikeres elméleti felkészülést sikeres fogások is színesítik majd. Kuttyogatunk és kipróbáljuk a műcsalik használatát is. S közben megismerkedhetünk Zoli bácsi horgászsikereivel határon innen és határon túl.

Cél:
Szeretnénk ha az átélt élmények és közösen eltöltött idő egy életre a Tisza-tó szerelmeseivé tenné a résztvevőket, akik sikeres horgászok, de sportszerűen horgásznak és nemes ellenfélnek tekintik a ragadozókat.

A tábor ára tartalmazza:
    szállás – felújított parasztházban
    horgászengedély a tábor idejére
    napi 5 étkezés
    belépő az Ökocentrumba
    strandbelépők - Aquaglide, Magyarország legnagyobb vízijátszóterének a kipróbálása
    kiegészítő programok költsége (vízitúra, csónaktúra)
    2 db póló, 1db baseball sapka
    3 fényképből álló emlékalbum
    ásványvíz
    csali
    etetőanyag
    horgászeszközök
    csónakok
    mentőmellények
    bicikli
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés