Magyarra hangolva - külföldön élő gyerekeknek és magyarországi unokatesóknak
Magyarra hangolva - külföldön élő gyerekeknek és magyarországi unokatesóknak
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303765809
Bentlakásos ár
75 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
65000
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Dóczi Ilona – a Magyarra Hangolva program alapítója, táborvezető, tanító, kulturális menedzser, alkotó-fejlesztő meseterapeuta Közel 30 éve tanítok, játszom együtt a gyermekekkel, szervezek táborokat, konferenciákat és a tananyagfejlesztés bugyraiban is megmártóztam már néhányszor az elmúlt évek alatt. Komolyan gondolom, hogy tanulni egy életen át folyamatosan kell – ebben nem ismerek tréfát. Hiszem, hogy az anyanyelv megőrzése élményekkel teli és nem nyűg. A mottóm: Az anyanyelvedet nem felejtheted el – külföldön sem.
Leírás
Külföldön élő családok gyermekeinek és Magyarországon élő unokatesóknak, rokonoknak ajánljuk a tábort. Témája a magyar nyelv és kultúra ápolása. Játszva fejlődik nyelvi készségük, ill. a Magyarországon élők számára "alap" dologgal ismerkednek meg a külhoni gyerekek.
És kiváló alkalom a ritkán látott rokonokkal való közös élményre. Itt lesz idő mindent megbeszélni. A közös kalandok összekötik a gyerekeket. Hozd össze a családot!

Helyszín: igényes apartmanokban a Mátrában.
Program: mesés foglalkozásokkal, erdei sétákkal, versekkel, egésznapos hortobágyi kirándulással, éjszakai túrával várjuk a gyerkőcöket.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés