Bodzavár Indián Avató Kalandtábor
Bodzavár Indián Avató Kalandtábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 8291 Vöröstó, Bodzavár alapítvány
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703890602
Napközis ár
5 000 Ft
Napi tábor ár
5 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Bodzaváron az év minden hónapjában a felzárkózótól a kitűnőig ezer féle gyermeket fejlesztünk. A nyár a táborok ideje. 20 éve ez a hivatásunk és a szenvedélyünk! Olvass rólunk az oldalunkon bővebben!
Leírás
Itt tuti, hogy nem fogsz unatkozni!
Még szerencse, hogy az indiánok olyan sportos fickók! Csak utánozni kell őket, hogy gyorsaságunk, ügyességünk összemérhető legyen. Ha pedig sokat süttetjük magunkat, még rézbőrünk is lehet...
Minden tábornap egy új kihívás! De a 18 kg-os kislányok se aggódjanak, mert nem csak az erőseknek áll a világ! Az erősek még acélosabbak, a gyengécskék pedig sokkal strammabbak lesznek a tábor végére. Nem hétköznapi élmény önerőből legyőzni a sziklákat. Attila bácsi bevezet minket az INDIÁN önvédelem rejtelmeibe! Kata megszállott lovas fejlesztő, akinek a pacijai csak beszélni nem tudnak...
Ha nyár, akkor kötelező a tradícionális INDIÁN strandolás is. A Bodzaváros és az indián legjobb barátja az erdő.(éjjel és nappal)
Az indián eszik is! Ehhez megtanul tüzet rakni, (és eloltani), főzni - sütni a szabadtűzön, sőt a végén fogat is mos. A Bodzaváros indián szeptembertől jobban teljesít az iskolában, mert sokkal erősebb, okosabb, türelmesebb, mint előtte. Ráadásul a törzsfőnökök ismerik a  tudás megszerzésének a titkát, amit át is adnak fiatalabb testvéreiknek!
Ne feledd: a készségek "titokban" fejlődnek a legjobban!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés