Camp Honota
Camp Honota
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2713 Csemő, Szélmalom dűlő 2.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202946489
Bentlakásos ár
60 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10%
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Feleségemmel ketten megálmodtuk, hogy azt a remek példát, amit láttunk Amerikában megvalósítjuk itthon, Magyarországon. Mindketten pedagógus diplomát szereztünk, szeretjük az időnket gyerekek társaságában tölteni és hatással szeretnénk lenni rájuk, hiszen Ők jelentik a jövőt. Fiatalok, dinamikusak vagyunk és a csapat, akikkel dolgozunk ugyan azokat az értékeket képviselik, mint mi. A szívünk vágya, hogy maradandót, értéket tudjunk átadni a gyerekeknek, ami a táborban egy életre szóló élménnyel párosul. :)
Leírás
Egy Amerikai nyári tábor mintájára szervezett fiú sporttábor, az ország közepén. Több éves Amerikában töltött táboroztatási tapasztalattal a hátunk mögött, úgy gondoltuk, hogy itthon is szeretnénk kamatoztatni a tudásunkat. Az amerikai táborvezetőkkel ápolt szuper kapcsolatra való tekintettel Magyarországon egyedülálló lehetőséget biztosít a Camp Honota. Erdővel körbevett, biztonságos, csendes környezetben a srácok 4 fős faházakban lesznek elszállásolva.
Célunk, hogy kiragadjuk Őket az "okos eszközök" világából és a sporton és egyéb programokon keresztül a társas kapcsolataik kerüljenek előtérbe. Kosárlabda, amerikai foci, labdarúgás, íjászat és számos más program várja ifjú táborozóinkat, akik egy életre szóló élményt szeretnének maguknak. A tábor ideje alatt napi háromszori étkezést, szállást és snack-et biztosítunk a gyerekeknek. Jelentkezőinknek minden információt megküldünk emailben, de az érdeklődőknek is szívesen állunk rendelkezésükre bármikor a megadott elérhetőségek valamelyikén.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés