Életrevalók Tábora
Életrevalók Tábora
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 4000 Debrecen, Szeged utca
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36308411650
Napközis ár
25 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény, 2500ft, ha két hétre jössz akkor is 10% kedvezmény
Ajánlott életkor
7-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
“Testnevelő tanárként a sport, a nevetés és a természet szeretete mindennapjaim része. Szeretném ezt átadni a gyerekeknek, akik eljönnek hozzánk. Nem titkolom, a célom egy olyan tábor létrehozása volt, ami egy modern „Tüskevári” tábor, amit a csibészség, lazaság, nevetés és sok érdekes program és lehetőség színesít. Egy olyan komplex „élménycsomagot” adunk a gyereknek, ami hasznos és az egész életét végigkíséri majd. Hisz a sport megtanít győzni, küzdeni az álmainkért és a természet tisztelete jobb emberré tesz. Szeretném, ha minden gyerek a táborban olyan ismeretekre tenne szert és egy olyan szemléletet sajátítana el tőlünk, ami kimozdítják őket a négy fal közül és kiviszik a természetbe. Erre a megoldás az Életrevalók Tábora!” Szabó Gergely János
Leírás
Az ÉletreValók Táborának a célja, hogy az a gyerek, aki eljön hozzánk, szó szerint az ÉV Táborába jöjjön. Rengeteg élménnyel gazdagodjon és a jövő nyarat vagy akár az év közbeni táborainkat is velünk töltse majd. Szerezzen új barátokat és barátnőket. Tanuljon meg evezni, pecázni, íjászkodni. Ismerkedjen meg új sportokkal. Szeretnénk megmutatni, hogy egy hal kifogása felveszi a kesztyűt egy applikációval. Számítógépen már túl tudsz élni egy lakatlan szigeten? És mi lenne, ha ezt élőben kipróbálnád „túlélős” játékunkban? Messivel és Ronaldóval Xboxon te vagy a legjobb? Miért nem rúgsz inkább te gólt a pályán?  Lapjával húzd, élével kormányozd? Micsoda??? Majd mi megtanítunk „Matulául”. És ha te ezekkel már mind tisztában vagy? Akkor neked ez a tábor kötelező. De ha ezek új dolgok, akkor se csüggedj, gyere el és játszva ismerd meg ezeket!
Azt megígérjük a szülőknek, hogy a gyerekeket minden nap végére sok nevetéssel, hasznos tapasztalatokkal és lehet kicsit koszosan, kicsit elfáradva, de semmiképp nem rosszkedvűen engedjük el. A tábor célja, hogy a gyerekek sportoljanak, mozogjanak, ismerkedjenek a természettel és érezzék jól magukat. Ezt mi garantáljuk, hisz mi is ilyenek vagyunk. Légy Te is Életrevaló, gyere el az ÉV Táborába!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés