Felfedező napközis nyári tábor a Mókus játszóházban
Felfedező napközis nyári tábor a Mókus játszóházban
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305466114
Napközis ár
25 000 Ft
Napi tábor ár
5 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
4-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Táborszervező: Dr. Noviczkiné Pálfai Kitti tel: 06 30 214 8279 Táborvezető: Kasza Viktória tel: 06 30 546 6114
Leírás
MÓKUS JÁTSZÓHÁZ nyári napközis tábor 4-12 éveseknek: június 24 - augusztus 16 között.

Az idén is várunk minden kedves kis barátunkat a Mókus Játszóház Felfedező napközis táborába!

HÉTFŐ d.e: Mit veszünk a piacon? Búza téri piac látogatása (zöldség-gyümölcs, virág vásárlás)
HÉTFŐ d.u: Ügyességi vetélkedő játékok a szabadban, gyümölcssaláta készítés a játszóházban
KEDD d.e: Kísérletek napja: Érdekes természeti jelenségeknek lehettek szemtanúi  
KEDD d.u: Botanikus kert és készségfejlesztő játszótér látogatása: Kincsvadászat
SZERDA d.e: Kreatív nap: aszfalt rajzverseny, kézműves foglalkozás (viaszöntés, bábkészítés)
SZERDA d.u: Állatkert látogatás Sóstón
CSÜTÖRTÖK d.e: Csirip-Tanya, kreatív játszóház, mese olvasás, kézműves foglalkozás
CSÜTÖRTÖK d.u: Strandolás a Sóstói Park Fürdőben
PÉNTEK d.e: Erdei kalandtúra a tornapályán
PÉNTEK d.u: Eredmény hirdetés, tábor zárás, barátságkarkötő készítés


Délelőtti programok: minden reggel zenés tornával kezdünk, ezt követően ellátogatunk a Búza téri piacra, érdekes természeti kísérleteket mutatunk be, kézműveskedünk, bábot készítünk, sógyurmából, gipszből, viaszból kreatív tárgyakat készítünk, ellátogatunk a Csirip Tanyára, erdei kalandtúrán veszünk részt.
Délutáni programok: ügyességi vetélkedő játékokat szervezünk a játszótéren,  a piacon vásárolt zöldségekből, gyümölcsökből salátát készítünk uzsonnára, ellátogatunk a Botanikus kertbe és a kreatív játszótérre, kirándulunk a Nyíregyházi állatkertbe és a Sóstói Park Fürdőben strandolunk... és természetesen rengeteget játszunk a Mókus játszóházban.
Feltétlenül számítunk Rád a nyári szünetben is! Jelentkezni a játszóházban személyesen vagy telefonon: 06 30 546 6114 számon vagy e-mailben a mokusjatszohaz@upcmail.hu-n lehet. ERZSÉBET UTALVÁNYT és SZÉP Kártyát is elfogadunk! A tábor ára: 24.000Ft/fő. 10% testvérkedvezmény!
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Sára (6) és Eszter (8) azért szeretik a Mókus Játszóház táborát, mert amellett hogy egy hatalmas játszóházban, rengeteg játékkal játszhatnak, minden nap különféle kültéri programokat is szerveznek a gyerekeknek: Állatkert, strand, erdei túra, zöldség piac, botanikus kert, játszótér... Estére már egészen kimerülve, de élményekkel teli térnek haza. Az étkezés is szuper, napi háromszori ellátás van, az ebédnél pedig A és B menüből is lehet választani. A tábor vezetők mind nagyon kedves, fiatal, igazi gyerekszerető, jó fej lányok :)
Minden évben visszatérünk ide és csak ajánlani tudom bárkinek.
Nagyon szuper kis tábor! Az én 7 éves Petikém mindig nagyon jól érzi itt magát. Már harmadik éve Tomikával, a régi ovis barátjával együtt jönnek. Niki nénit különösen kedvelik. Év közben is szoktunk a játszóházban szülinapot rendezni vagy csak úgy egy esős napon betérni. Itt mindig szívesen látnak minket és a személyzet is nagyon kedves. A játszóház pedig tiszta, légkondival felszerelt, ami igen jól szokott esni amikor kint 30 fok felett van...
Szeretjük ezt a tábor, mert ár-érték arányban a legjobb a városban az ovis, kisiskolás korosztálynak. Az én kislányom most 6 éves és már tavaly is volt a Mókus játszóház táborában. A programok nagyszerűek, a tábort vezető két lány is nagyon figyelmes, kedves a gyerekekhez. Dórikának tavaly még egy kis barátnő is került a táborban, azóta is gyakran összetalálkozunk velük a játszóházban. Az étkezéssel is meg vagyok elégedve, a tízórai és az uzsonna mindig finom és változatos, az ebédnél pedig két féléből is lehet választani. Az idén is jövünk a Felfedező táborban! :)
Imádunk a Mókus játszóházba járni, mert itt mindenki olyan kedves és figyelmes. Anikó a kedvencünk :)
A táborban is már kétszer voltunk és azt hiszem az idén is jövünk, mert Dani itt mindig jól érzi magát. A legjobban a strandolást és az állatkertet kedveli és persze azt, hogy minden nap más program van. Én pedig azt szeretem benne, hogy egyáltalán nem drága és a gyermekem egész nap biztonságban tudhatom és közben lekötik a figyelmét. Így hasznosan telik a nyári szünet és én is nyugodt vagyok.