Holiday-maker kalandor tábora
Holiday-maker kalandor tábora
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 6064 Tiszaug
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36308484385
Bentlakásos ár
65 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
10-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Miért különlegesek ezek a táborok?
Mert nagyon sokszínűek. Célunk, hogy felszabadítsuk a gyerekekben lévő rengeteg energiát, hogy szabadon tudjanak játszani, alkotni, sportolni, ezáltal felejthetetlenné váljon a nyári szünidejük. Olyan izgalmas kalandokra invitáljuk őket, amelyek a megszokott városi életmódtól teljesen eltérőek. A parkos területek, ahova a táborainkat szervezzük, sok meglepetéssel szolgálnak majd a résztvevőinknek. Azokkal az újdonságokkal, amivel a természetben találkozhatnak, játékosan, különböző feladatokat közösségileg megoldva fognak megismerkedni. Minden tét nélkül. Legyen szó akár a tűzrakásról, a közösségi életről a természetben, sátorban alvásról vagy a különböző hasznos képességek eltanulásáról. Ezzel egyszerre élményt nyújtva, és valami újra tanítva őket. Maguk is megtapasztalhatják majd azt a különleges atmoszférát, amelyet a tábortűz megrakása, és a hozzá kapcsolódó énekek és a játékok teremtenek a tábornak.
Azokban a kihívásokban, amelyek várnak rájuk, fiatal vezetőink lesznek a társaik, akik rendelkeznek azokkal a tapasztalatokkal, amelyek szükségesek ilyen környezetben, azáltal, hogy ők maguk is több ilyen tábornak voltak részesei/szervezői. Csoportokra osztva a társaságot nyolc gyerekre jut egy vezető.
A különleges körülmények között jelen lesznek az általános keretek, azaz a napi 4 étkezés, köztük egy meleg. Készülünk arra a lehetőségre is, ha netalántán esne az eső. Nem fogunk megijedni, hanem az erre fentartott zárt helységekben fogunk különböző izgalmas játékokat kipróbálni. A természet közelségére való tekintettel különösen odafigyelünk az előírásokra és arra, hogy minden feltétel adott legyen a nyugost s biztonságos táborozáshoz.

Ahogy egyik volt táborozónk édesanyja fogalmazott:
“mindent összegezve, nagyon jól sikerültek a programok, a gyerekek olyan élményekkel gazdagodtak, amire máskülönben nem tehettek volna szert.”


Ha szívesen kirándulsz, játszol és mozogsz, de még több kalandr vágy, akkor ez a neked való tábor! Mindent megtalálsz benne, amit a Felfedező táborunkban, de itt még plusz kihívások várnak. Olyanok mint evezés a Tiszán, úszó feladatok és vizes játékok. A keretek ugyanazok, de a kihívások még kalandosabbak. Igen mondasz erre a kalandra?
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés