Juniorcamp expedíciós tábor
Juniorcamp expedíciós tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306006303
Bentlakásos ár
76 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft/fő testérkedvezmény, 1000 Ft/fő nagycsaládos kedvezmény
Ajánlott életkor
15-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Holdfény Liget az Alpokalja kalandparkja nyári expedíciós tábor programunkba azokat a 15-18 éves középiskolás ifjakat várjuk, akik kedvet éreznek arra, hogy próbára tegyék kitartásukat, edzettségüket, kreativitásukat és szívesen ismerkednek a korosztályukból új „arcokkal".

Kedves Junior!

Az expedíció során ne legyen meglepő Neked, hogy nem a telefonod és a Facebook tart fogságban, hanem néhány napra kimozdítunk a mindennapjaidból. Tarts velünk a természetbe, egy új kalandra, izgalmas programokba, fiatal, laza tábori nevelőinkkel! A Juniorcamperektől a telefonokat nem szedjük be, azonban kontroll alatt tartjuk a használatot, hisz ők már "nagyok", tapasztalt nyári tábor résztvevők.

A Juniorcamp expedíciós tábor célja, hogy az ifjak a tábor során egy összetartó közösséggé formálják magukat, miközben számos kalandprogramban vesznek részt egymást segítve, támogatva, de mindenképpen a fiatal tábori nevelő kollégáink felügyeletével és moderációjával.

Nyolc kiemelt programon vezet az út vasárnaptól szombatig, ahol összesen kb. 350 km-t tesznek meg és közben ezernyi élményt szereznek.

Vasárnap megérkezés után egymás megismerése kerül fókuszba.
Hétfőn mindjárt a szomszédos Ausztriába látogatunk el. A városhodászi természetes sziklafal meghódítása és a Klettersteig út megmászása a délelőtti kihívás. Ebéd után a Rohoncon lévő hűvös vizű fürdőtóhoz megyünk, ahol csúszda és különböző magasságú ugrótornyon tesszük próbára bátorságunkat, ügyességünket. Végül a múltat idéző, impozáns, zsúpfedeles cáki pincesornál verünk sátrat.
Másnap a kőszegi gokart pályát vesszük célba, ahol a fiatalok a Paintball arénában is próbára tehetik magukat. Ezt követően ebéd után kenuzunk. Mottó: ki lesz vizesebb? :) Majd visszatekerünk a Holdfény Ligetbe, ahol újra megszállunk.
Hétfőn és kedden kerékpárral leszünk úton, kivéve persze a tavon való kenuzást.
Szerdán délelőtt Gyöngyösfalut bejárva eMonsteRoller túrán vesznek részt a Juniorcamperek, majd vonattal Keszthelyig robogunk, és délután megmártózunk a Balatonban. Azután átbringázunk Cserszegtomajra, ahol a szállásunk lesz sátortábor formájában.
Csütörtökön a balatonedericsi Csodabogyós-barlangban szállunk alá egy mélységi túrára. Onnan továbbkerekezünk Tapolcára és vonattal hazarobogunk az alaptáborba, Gyöngyösfaluba.
Pénteken az Alpokalja kalandparkjában minden aktivitást kipróbálunk, hogy majd este egy törzsi gyűlésen értékeljük a tábori hetet.
Szombat délelőtt zárul a tábori program, búcsúzkodás után indulás haza.

A tábor díja tartalmazza a szállást, az étkezést és a programokat a belépőjegyekkel együtt.

Az ár nem tartalmazza a táborba utazás és a hazautazás költségét, illetve a biztosítás költségét.

A programok tájékoztató jellegűek, az időjárás függvényében a változtatás jogát fenntartjuk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés