Ép testben ép lélek - KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
Ép testben ép lélek - KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8-12.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36702444921
Bentlakásos ár
18 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2000 Ft testvérkedvezmény, 3000 Ft Csoportos kedvezmény, 3000 Ft Nagykövet kedvezmény, 6000 Ft NOÉ kedvezmény
Ajánlott életkor
14-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A nemcsak elkötelezett, de sok éves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. A szervezők mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református fele-kezetekhez tartoznak. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.
Leírás
A 12. KÖSZI Életfonal életvezetésitábor mottója 2018-ban: Ép testben ép lélek

Sokat hallottad már, hogy ép testben ép lélek, de élő példát alig látsz rá? Sokszor elérhetetlennek tűnik az a bizonyos harmónia? Talán az egyik osztálytársad nővére mindig csinos és sikeres - de szimpatikus is? Sokat teszel a külsődért, megszállottan figyelsz a részletekre, és közben csak önmagadat veszted szem elől? Tényleg csak a legcsinosabb lány vagy legkisportoltabb fiúra találhat rá a szerelem?

Az idei KÖSZI Életfonal életvezetési táborban újra felszabadulhatsz, kiteljesedhetsz, elmélyülhetsz, felfrissülhetsz, megmozdulhatsz és megszerethetsz. Legfőképpen pedig felengedhetsz, és otthon érezheted magad egy nagyszerű közösségben - éjszakai túrán, bulin, tréningen, beszélgetésben, focin, aerobicon vagy közös játékban.
Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net
Információ: Szeredi Anna, kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 70 244 4921, E-mail: koszi@koszi.net

12. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
7–12. osztályosok számára, Piliscsaba, 2018. április 12-15.

Tizenévesnek lenni sosem volt könnyű: igazi barátokat találni, megállni a helyünket a suliban, kijönni a szüleinkkel és meghódítani a kiszemeltünket. Ezért jó, ha van egy hely, ahol tudhatod: közénk tartozol. Elmondhatod, ami bánt, és garantáltan jókedvre derítünk, izgalmas programokban van részed, miközben bölcsebb leszel életed nagy kérdéseiben is.

A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.
Programtípusok a táborban
Csapatépítő programok: Shaker (összerázó, csapatépítő este), KÖSZI-tábor, szeretlek! (játékos, csapatos vetélkedő), Vándorbankett (táncos mulatság)
Személyiségfejlesztő programok: Pszichodráma-foglalkozások (kiscsoportos, dramatikus elemeket tartalmazó, játékos önismereti gyakorlatok), Időkapszula (közös játék a jövő kreatív elképzelésével),  Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában)
Mozgásos programok: Aerobic, Foci, Éjszakai túra

Táborhely és utazás
Autóval a 10-es úton található Piliscsaba Budapestről kb. 25 km-re. A 10-es úton Piliscsabára beérve el kell haladni a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mellett, majd jobbra kell fordulni a Kenderesi útra. Ezt követően balra az Egyetem utcába, mely a kereszteződés után a Mátyás király útjában folytatódik. A katolikus templomot elhagyva a következő utca a Széchenyi utca, itt kell balra fordulni, és jobb kéz felől található a Béthel.
Budapest-Nyugati pályaudvarról közvetlen személy- és sebesvonatok közlekednek Piliscsabára. A vonatról leszállva, a vágányokon átkelve a Széchenyi utcán egyenesen kell elindulni.
A Budapest-Nyugati pályaudvaron biztosítunk találkozási pontot, innen közösen, vezetői kísérettel jutunk el a tábor helyszínére. A pontos időpontokat a tájékoztató levélben fogjuk megírni.
Ha vidékről érkezel, és nincs aki elkísérjen Budapesten az érkező vonat-, illetve buszpályaudvarról a találkozóhelyre, kérlek, jelezd ezt kapcsolattartónknak, és a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk segítséget nyújtani, megszervezni a kíséretet.
Amennyiben nehézséget jelent Budapestre eljutnod, kérlek, jelezd ezt kapcsolattartónknak, és a közeli városokból érkező táborozók szüleivel felvesszük a kapcsolatot, hogy tudnak-e a Te kíséretedben is segíteni.

Költségtérítés és befizetési tudnivalók
Minél korábban jelentkezel és utalod át a költségtérítést, annál kevesebbet kell fizetned!
Mivel a szálláshelyen történő étkezési és szállásköltségek tavalyhoz képest jelentősen emelkedtek, ezért ennek arányában a tábor költségtérítését is emelnünk kellett.
A költségtérítés, illetve a jelentkezési és befizetési határidők az alábbiak:
Szemfüles Szöcske jelentkezési időszak: 2018. január 12. - február 9.
Fizetendő költségtérítés: 18.000 Ft
Megfontolt Mókus jelentkezési időszak: 2018. február 10. - március 9.
Fizetendő költségtérítés: 20.000 Ft
Tétova Teknős jelentkezési időszak: 2018. március 10. - március 31.
Fizetendő költségtérítés: 22.000 Ft
Lomha Lajhár jelentkezési időszak: 2018. április 1-11.
Fizetendő költségtérítés: 26.000 Ft
Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az egyes időszakok végéig jelentkezned, a költségtérítést is addig szükséges befizetned. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük. Internetes átutalás esetén kérjük mentsd el az elektronikus átutalás bizonylatát, és azt küldd el.
A 12. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor költségtérítését a KÖSZI bankszámlaszámára kell utalni a következők szerint:
Kedvezményezett neve: KÖSZI Egyesület
Számlaszám: 10701506-66304865-51100005 (CIB Bank)
Közlemény: T2 Támogatás + (táborozó neve)
A költségtérítést a következő módon juttathatod el hozzánk:
banki átutalással;
közvetlen banki befizetéssel;
belföldi postautalványon (piros csekk), de ebben az esetben csak a bankszámlát tudjuk címzésképpen elfogadni.
Kérjük, hogy a KÖSZI székhelyére postán ne küldj pénzt. Kizárólag bankszámlaszámára küldd a költségtérítést. A postai címre küldött költségtérítések nem érkeznek meg! Az általad fizetendő teljes költségtérítés befizetése után küldd el a befizetési azonosítót a koszi@koszi.net címre. Ez átutalás esetén a tranzakciós szám, közvetlen banki befizetés, vagy belföldi postautalvány (piros csekk) esetén a fiókszám + ügyletszám.
A költségtérítés tartalmazza a következőket:
Napi ötszöri étkezés (részletesen lásd az Étkezés menüpontnál)
Programköltség
A tábor időtartama alatt történő esetleges utazási költségeket
Szálláshely költsége
A költségtérítés NEM tartalmazza a következőket:
A lakhely és a tábor helyszíne közötti utazási költség
Ágyneműhuzat költsége, mely 700 Ft azoknak, akik nem hoznak hálózsákot vagy ágyneműhuzatot
Tábori póló költsége, mely 2.000 Ft-ért vásárolható meg
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés