Kaland és nyelvi tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
ATAusztria Vordernberg-Präbichl, Hauptstraße 5.
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36309298367
Bentlakásos ár
108 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
10-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor helyszíne lehetőséget biztosít mind a tanulásra és a kirándulásokra és más, a hangulathoz és környezethez illő csapat és társasjátékra, testmozgásra. Mi, a szervezők, hasonlóképpen töltöttük egykor nyarainkat. Az Alpesi tábor, a játék és a közösség, amit ez a tábor nyújt, mindenkinek garantált maradandó élmény lesz. Reméljük, hogy a jövőben nálunk táborozók is hasonlóan fognak vélekedni, amikor tőlünk hazaérkeznek… Mivel tudjuk, sok gyerek még nem töltött ennyi időt távol a családjától, a tábor alatt webkamerán és skypon keresztül a szülők igény szerint figyelemmel kísérhetik az esti programokat.

Präbichl az alpok hegység keleti oldalán, Steiermark tartomány nyugati részén található alpesi sí és szabadidő centrum. A településrész (1227m) a hegyek között kanyargó völgyben, az Eisenerzer Reichestein (2165m) és a Polster (1911m) közötti hágón helyezkedik el. A szállás a mintegy egy tucat házból álló település szélén, a főúton tlálható. A panzió felújított öszkomfortos szobákkal várja kedves vendégeit a télen a sípályák, nyáron a túraútvonalak szomszédságában.

Az utazás költségét a részvételi díj tartalmazza. A jelentkezőket Eger - Hatvan - Budapest - M1 autópálya - Győr vonal környékéről háztól-házig tudjuk utaztatni.
Ehelyezés…
Az elhelyezés 3, 4 ill. 5 ágyas szobákban történik. Minden szobához zuhanyzó, mosdó és WC tartozik. Az épület maximális befogadóképessége 34 fő.

Étkezés
Reggeli
Minden nap interkontinentális reggeli: helyben frissen sütött bagett, felvágottak, sajtok, müzli, joghurt, tea, tej, vaj, jam, méz, igény szerint. Ezek mellé kérhető főtt tojás, rántotta, ham&eggs, virsli.

Ebéd és vacsora
Háromfogásos ebéd, magyaros és helyi specialitásokból összeállított ételek. Reggelinél egyeztetjük, a választható ételek közül ki mit szeretne fogyasztani. Kirándulásokhoz-túrákhoz szendvics csomag, gyümölccsel, csokival.

Teát, ásványvizet minden résztvevő részére egész nap korlátlan mennyiségben biztosítunk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés