Kaland sporttábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
ATAusztria 8923 Palfau
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309501106
Bentlakásos ár
74 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
14-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Ez az a nyári tábor, ahova nyugodtan elengedheted gyerekeidet, ha egészséges sportos közegben szeretnéd hogy eltöltse a hetet! Gyerektábor programunkat 14-18 éves korosztály számára szervezzük. Kivételes lehetőség, hiszen az egyhetes kalandtábor az Alpokban, természetvédelmi területen kerül megrendezésre kényelmes, kulturált körülmények között.

A gyerektábor változatos sportfoglalkozásokra épül: tenisz, lovaglás, vadvízi evezés, hegyi túra, mountain bike, úszás, alpin oktatás.

Magyar teniszoktató és profi túravezetők gondoskodnak az egész napos biztonságos sportolásról. Jó levegő, tiszta víz és érintetlen környezet – a legjobb hely a barátkozásra és a feltöltődésre.

Helyszín bemutatása: Ausztria legnagyobb természetvédelmi területén, Budapesttől 430 Km- 4 óra alatt elérhető a helyszín ( Palfau). A programok 100 %-ig természetes, vadregényes helyszínei (dús erdők, források, vízesés, hegyi strand) garantáltan fantasztikus élményeket tartogatnak a nyári tábor résztvevőinek! A kalandtáborba kis csoportos turnusokat szervezünk, a biztonság és a diákok fejlődése érdekében.

Az oda- és visszautazásban a szülők segítségére számítunk. A részvételi díj nem tartalmazza a helyszínre utazás és a visszaút költségeit. A szombati rafting programon 10 000 Ft felárért a szülő is részt vehet!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés