Kalandozások Középföldén - A Titokzatos Sziget
Kalandozások Középföldén - A Titokzatos Sziget
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2628 Szob, Malomvölgy Telep 09/22
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305676481
Bentlakásos ár
39 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
4000 Ft kedvezmény neked ÉS a testvérednek vagy a barátodnak, ha őt is hozod :)
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Szebényi Sándor (Sasa) Főszervező, programokért felelős programigazgató Immáron negyedik alkalommal szervezzük meg a Kalandozások Középföldén Tábort és idén nekem jutott az a remek feladat, hogy létrehozhatom a szervezői közösséget és a tábort is. Kerek húsz éves vagyok és biológia-kémia tanár szeretnék lenni. Egy évig Gyógyszerész tudományt tanultam, most pedig tanári szakirányra váltok, Édesanyám mintájára. Szeretném ha a gyerekek megtapasztalnák azt a hihetetlen élményt és szabadságot amit a fantáziájuk képes nekik adni, ez hajt engem a gyerektáborban és az előkészítő munkánkban is. Szabadidőmben főképp olvasom és természet közelben sétálok, biciklizek, vagy futok. Emberközpontúnak tartom magam és a fő célom az életben, hogy másoknak jót teremtsek. Szeretnéd megismerni a társaimat is? Akkor keresd fel honlapunkat! A programigazgatók itt mutatkoznak be: https://kalandozasokkozepfolden.wordpress.com/bemutatkozas/programigazgatok2016/ A család- és műhelyvezetőkkel itt ismerkedhetsz meg: https://kalandozasokkozepfolden.wordpress.com/bemutatkozas/a-szervezok/
Leírás
Tölts velünk hét felejthetetlen napot a Gyűrűk Ura és a Hobbit világában! Táborozóink egy-egy nép bőrébe bújva építhetik Vinyamar kikötővárosát és minden idők legnagyobb hajóját, ahol váratlan eseményekkel is szembe kell nézniük, és döntéseik hatással lehetnek a történet alakulására. Ha készen állsz a kalandra, várunk a Magyar Tolkien Társaság idei gyerektáborába!

Vigyázat, a látszat néha csal! Bár a programoknak egy Középföldén játszódó történet ad keretet, de a táborunk nem szerepjáték-tábor.

A tábor helyszíne a Malomvölgyi Ifjúsági tábor, Szob szomszédságában. A tábor közvetlenül egy erdővel határolt műút mellett fekszik, a területén egy patak folyik keresztül, közel a tábor bejáratához buszmegálló és erdei vasút megállóhely található. A gyerekek 2-6 fős faházakban laknak majd, a tábor idejére ötszöri étkezést biztosítunk (hideg reggeli, tízóraira gyümölcs, meleg ebéd, uzsonna, hideg vacsora).

A szórakozásról, biztonságról képzett animátorok és pedagógusok gondoskodnak.
Táborozóink a délelőttöt alkotómunkával töltik egy általuk választott műhelyben (erdőjáró, harcos, kézműves, alkimista, színjátszó), majd kipróbálják magukat az összes többiben is egy kis ideig. Ebéd után a családon belüli összetartásra helyeződik a hangsúly (ezek 8-12 fős csapatok), a családvezetők emellett segítenek a gyerekeknek eligazodni és magukat elhelyezni Középföldén. Az estéket az adott nap tematikájára épülő vetélkedő, játéksorozat zárja. Előfordulhatnak meglepetés-események is további játékok formájában, de ezekről még nem szeretnénk lerántani a leplet :)


Az ár magában foglalja az utazást, a szállást, az étkezést, a programok költségét és egy tábori pólót. Az indulás előtt kb. két héttel tájékoztató levelet küldünk a jelentkezőknek, amiben minden részletre kitérünk. :)
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés