Láblógatós tábor a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban
Láblógatós tábor a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8445 Városlőd, Fenyves utca 10-11.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36123456789
Bentlakásos ár
65 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezménnyel: 63.000 Ft /fő /turnus , Csapatkedvezménnyel: 63.000 Ft /fő /turnus , Láblógatós kedvezménnyel: 63.000 Ft /fő /turnus
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
LÁBLÓGATÓS TÁBOR 2022.
Van idő a kalandokra!

Nyári Láblógatós kalandtábor 9-14 éves gyermekek részére teljes ellátással a városlődi Iglauer Parkban, valamint egésznapos programokkal a szomszédos Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban, korlátlan játékhasználattal és strandolással.

LÁBLÓGATÓS TÁBOR TURNUSOK
Minden turnus vasárnap 16 órakor kezdődik és pénteken 12 órakor ér véget (5 éjszaka).
Kérjük hogy részvételi szándékukat mielőbb jelezzék, mert csak a szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani.

I. turnus: 2022. július 24-29.
II. turnus: 2022. július 31 – augusztus 05.
III. turnus: 2022. augusztus 07-12.
IV. turnus: 2022. augusztus 14-19.

HELYSZÍNEK
Iglauer Park – Városlőd
Láblógatós táborunk Veszprémtől 20 kilométerre, a 8-as számú főút mellett lévő Városlődön kap helyet, a mesebeli szépségű Üveg-hegy oldalában elhelyezkedő Iglauer Parkban. Az arborétumszerű árnyas parkban hatalmas platánok, ősi kínai páfrány- és égig nyúló amerikai duglaszfenyők tövében kaptak helyet a szálláshelyül szolgáló bungalók.

Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark – Kislőd
Táborhelyünk szomszédságában található az alig 2 Km-es erdei ösvényen megközelíthető, Kislőd település mellett elterülő Bakonyi Kalandpark, ahol a kalandok földön, vízen és levegőben várnak ránk. Közel 50 játékelemet, megannyi élményt és szórakozási lehetőséget kínál a kalandvágyóknak. Ezek közül legnépszerűbbek a Drótkötélpályák, Hullámvasút, Airbike, Extrém hinta, Hófánk, Hajócsúszda, Bob pálya, Ejtőgép, 3D karika és természetesen a strand és a vízi akadálypályák. A kijelölt strand részen a vízmélység 1 méter, így azok is kedvükre lubickolhatnak, akik nem tudnak úszni.
Időnk nagy részét itt fogjuk eltölteni, strandolással és korlátlan játékhasználattal. A Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark játék-térképe honlapunkon megtalálható.

SZÁLLÁS
Láblógatós táborunk bázisa az Iglauer Park hatalmas fái között megbúvó, hegyoldalban sorakozó bungalókban lesz. A szálláshelyek 4 személyesek, 2-2 emeletes ággyal, ruhásszekrénnyel és egy kis asztallal, székekkel. A szálláshoz ágyneműt biztosítunk (lepedő, paplan, párna + huzat), tisztálkodás a modern, közös vizesblokkban lehetséges.
A hely klímája nyáron rendkívül kellemes, a bungalókból pedig gyönyörű panoráma nyílik a hegyoldalra és a táborra. A fiúk és a lányok külön bungalókban lesznek elhelyezve (testvérek esetén is). Koedukált elhelyezés csak a Csapatkedvezménnyel, 4 fő részére lefoglalt bungalókban lehetséges, szülői beleegyezéssel.

ELLÁTÁS, ÉTKEZÉS
Teljes ellátást biztosítunk, a reggelit és a menza jellegű meleg ételt (ami általában a vacsora szokott lenni) a helyi étteremből hozatjuk, melyet kiadagolva kapnak a gyerekek és az Iglauer Park étkezőjében fogyasztanak el. Napközbenre – amikor a Kalandparkban vagyunk vagy túrázunk – hidegélelem csomagot adunk: szendvics, péksütemény, gyümölcs, müzliszelet. Előzetes megbeszélés alapján a konyha az egyedi étkezési igényeket is figyelembe tudja venni (pl. ételallergia, vegetáriánus, diabetikus étrend).
Az étkezéshez az evőeszköz biztosított, viszont az esti sütögetéshez a táborlakók az otthonról hozott saját evőeszközeiket használják (műanyag tányér, villa, pohár) kérjük ezeket hozzák magukkal. Nyársbotot nem kell hozni, azt mi adunk a gyerekeknek a sütögetés idejére.

LÁBLÓGATÓS PROGRAMOK
- ismerkedés, beszélgetések
- játékok földön, vízen, levegőben és strandolás a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban
- számháború
- kártya, foci, társasjátékok
- filmvetítés
- erdei gyalogtúra, pihenőkkel
- éjszakai csillagnézős túra
- tábortűz, közös sütögetés
- láblógatás, jókedv és vidámság :)

A Láblógatós tábor ára tartalmazza a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark belépőinek az árát is, mellyel az ott található játékok és a strand korlátlanul használható, viszont egyes játékok használata magassághoz, illetve testsúlyhoz kötött.
A Kalandparkban a játékokat a gyermekek szabad időbeosztásban, önállóan (nem csoportosan megyünk egy-egy játékhoz), de folyamatos felügyelettel és segítséggel vehetik igénybe.

Drótkötélpálya: a felnőtt pályák 150 cm-es magasságtól használhatóak, a tócsúszó pálya 50 kg és 150 cm felett használható. Használat előtt egy rövid képzést kapnak, kesztyű használata ajánlott (ott is lehet venni).
Airbike: a játék 150 cm felett és min. 35 kg testsúlytól használható.
Bob pálya: használata önállóan 10 éves kor felett lehetséges. A karszalag a bob pálya használatát sajnos nem tartalmazza, azt külön kell fizetni.
Megazipline (lecsúszó) pálya: a karszalag a Megazipline pálya használatát nem tartalmazza, és ezt a játékelemet a táborlakók nem is vehetik igénybe. Aki nagyon szeretne lecsúszni, pénteken, a táborból való távozás után a szülőkkel megteheti.
Egyes játékok használathoz Felelősségvállalási nyilatkozat szükséges, ezt a táborvezetők teszik meg.

ÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK
A Láblógatós tábor díja: 65.000 Ft /fő /turnus

Testvérkedvezménnyel: 63.000 Ft /fő /turnus
A kedvezményes ár csak testvérekre vonatkozik, legalább két testvér esetén.

Csapatkedvezménnyel: 63.000 Ft /fő /turnus
Amennyiben egy teljes 4 fős bungalót egy 4 fős csapat foglal le magának (barátok, osztálytársak közös elhelyezése – koedukáltan is lehet, szülői beleegyezéssel).

Láblógatós kedvezménnyel: 63.000 Ft /fő /turnus
Azok vehetik igénybe, akik tavaly is részt vettek a Láblógatós táborban.

A kedvezmények nem összevonhatók. Egy bungalóban maximum 4 főt tudunk elhelyezni, a tábor díja Csapatkedvezmény esetén is egyénileg fizetendő.
A közös elhelyezési igényeket, és a teljes bungaló lefoglalását csak a szabad helyek függvényében tudjuk biztosítani, így azt kérjük mielőbb jelezni.
A tábor ára tartalmazza a szállást, teljes ellátást, felügyeletet, szabadidős programokat, valamint a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark belépőinek az árát is, mellyel az ott található játékok és a strand korlátlanul használható.

JELENTKEZÉS A LÁBLÓGATÓS TÁBORBA

Jelentkezési határidő: 2022. július 10.

A turnusok létszáma korlátozott, így a helyek előbb is betelhetnek, ezért részvételi szándékát kérjük mielőbb jelezze!

A jelentkezés a Jelentkezési lap elküldése, és az előleg vagy a teljes tábori díj 10 napon belüli befizetése után válik véglegessé.

Az előleg összege 30.000 Ft /fő /turnus

Előleg helyett a tábor teljes díja is kifizethető egy összegben.
Előlegfizetés esetén a fennmaradó összeget kérjük legkésőbb 2022. július 10-ig átutalni, vagy készpénzben befizetni az alábbi bankszámlára:

Kedvezményezett:
Bankszámlaszám:
Bank (készpénzbefizetés esetén):
Összeg: 30.000 Ft előleg, vagy a tábor teljes díja
Megjegyzés: gyermek neve + turnus száma

A tábor kezdetekor készpénzes fizetésre nincs lehetőség. Az átutalás vagy készpénzes befizetés megérkezését email-ben fogjuk visszaigazolni, valamint a számlát is email-ben küldjük, ami a jelentkezés véglegesítését is jelenti.
A lemondási feltételekről a Tábor házirendjében tájékozódhat (honlapunkon megtalálható).
https://lablogatostabor.hu

ÉRKEZÉS, TÁVOZÁS
Érkezés, regisztráció, szálláshely elfoglalása vasárnap 16-18 óra között. Este vacsora, közös sütögetés a tábortűznél, ismerkedés.
Táborzárás péntek 12 óra, reggelit és tízórait kapnak a gyerekek.
Kérjük a szülőket, hogy az érkezési és a távozási időpontokat lehetőség szerint igyekezzenek betartani.

ZSEBPÉNZ, VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG
Habár a tábor ideje alatt a gyermekek teljes ellátást kapnak, javasoljuk hogy valamennyi zsebpénz legyen náluk.
Egy szolidabb büfé az Iglauer Park területén is működik, valamint pizzéria és büfé a Bakonyi Kalandparkban, ahol napközben leszünk.

ORVOSI ELLÁTÁS
Az Iglauer Park és a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark területén az elsősegély ellátás biztosított, valamint az erdei gyalogtúránkon is lesz nálunk elsősegély csomag. A játék közben előforduló kisebb baleseteket helyben el tudjuk látni (pl. horzsolások fertőtlenítése, bekötözése). Orvosi ellátást igénylő esetekben a városlődi és az ajkai rendelőintézetekkel kapcsolatban állunk, a nap bármely szakában tudnak segíteni. Probléma esetén a szülőt értesítjük.
A rendszeres gyógyszerszedést kérjük jelezzék, hogy azt a táborvezetők – ha szükséges – felügyelni tudják.

AJÁNLOTT FELSZERELÉSEK A TÁBORBA
- 5-6 napra való ruházat (melegebb ruha is: melegítő, hosszú nadrág, pulcsi)
- cipő és váltócipő (túrázáshoz bakancs vagy sportcipő!)
- papucs
- tisztálkodó felszerelés
- 2 törölköző (strandoláshoz is)
- fürdőruha
- naptej (!)
- kapucnis esőkabát
- zseblámpa vagy fejlámpa
- napellenzős sapka
- zsebpénz
- kulacs vagy műanyag flakon
- kisebb hátizsák kiránduláshoz
- evőeszközök: műanyag tányér, villa, pohár (csak az esti sütögetéshez)
- kullancs- és szúnyogriasztó, saját gyógyszer ha szükséges, adagolási útmutatóval
- kedvenc nasi, kedvenc könyv, kártya, társasjáték igény szerint

SZÜLŐI NYILATKOZATOK
A Láblógatós tábor kezdetekor a szülőnek írásban kell nyilatkoznia az alábbiakról:

- EGÉSZSÉGÜGYI NYILATKOZAT – a gyermek megfelelő egészségügyi állapotáról.
- HÁZIREND ELFOGADÁSA – a tábor résztvevőire az Iglauer Park házirendje, valamint ottlétünk alatt a Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark házirendje érvényes, ami kiegészül a tábor saját házirendjével, szabályaival.
- GDPR HOZZÁJÁRULÁS – hogy a tábor ideje alatt kép és hangfelvétel készülhessen, melyekből a tábor befejezését követően egy rövid videós összefoglalót és fotóalbumot készítünk. Ezeket a honlapunkon és facebook oldalunkon tekinthetik meg a szülők és az érdeklődők.
A fenti nyilatkozatokat a tábor kezdete előtt nyomtatható formában emailben elküldjük, de a tábor kezdetekor a helyszínen is ki lehet majd tölteni.

Nézd meg a videót a Láblógatós táborról, és ha tetszett, jelentkezz Te is!
Izgalmas játékok és strandolás a Bakonyi Kalandparkban, erdei kirándulás, éjszakai csillagnézős túra, sütögetés a tábortűznél, és még sok minden más. Ha eljössz, mindent kipróbálhatsz amit a videóban látsz! :)

Téged is szeretettel várunk a Láblógatós táborba!
https://lablogatostabor.hu
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés