Nomád kaland tábor
Nomád kaland tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3348 Szilvásvárad, Park út 4.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305728473
+36305380443
Bentlakásos ár
31 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
12-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor célja minél több praktikus ismeret elsajátítása, melyekre a való életben, pl. táborozásoknál, esetleg kritikus helyzetekben szükség lehet. Mindezek mellett a programok olyan kihívásokat tartalmaznak, melyek alapján a gyerekek jobban megismerhetik saját magukat, fejlődik a kommunikációs készségük, megtanulnak csapatban dolgozni és nő a tűrőképességük..

A programok vasárnap estétől szombat reggelig tartanak..

A táborban folyamatos pedagógus felügyelet (éjjel-nappal) a létszámnak megfelelően biztosított.

Minden este közösen értékeljük a napi tevékenységeket, megpróbálunk előre mutató következtetéseket levonni a tapasztalatokból. Az un. kötött programokon kívül szabadidős tevékenységekre van lehetőség, sportprogramokat – foci, pingpong, csocsó, darts – és versenyeket szervezünk a gyerekeknek.  A program végén mindenki emblémázott pólót kap ajándékba.

Ajánlott felszerelés: hálózsák, polifoam (derékalj), túracipő, esőkabát, meleg ruházat, napi váltás alsónemű, napkrém, baseball sapka, tisztálkodó készlet.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés