Sokatipi indián tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 6640 Csongrád, Baros Gábor rakpart 49.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36202190152
Bentlakásos ár
99 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
A tábor a digitális világ és az okos telefonok fogságából kiszakítva a gyerekeket, egy másik világot mutat meg nekik. Személyiség és képesség fejlesztés, a természet megszerettetése, a közösségi együttélés, kreativitás és önállóság kialakítása a cél, természetesen játék és nyaralás mellett.

Teljes ellátással, egész napos szervezett programokkal, utazással együtt, rejtett költségek nélkül!

Táborunk gondosan megtervezett, a legtöbb hasonló tábortól eltérő színvonalú kikapcsolódási és tanulási lehetőség. Egyedülálló, mert mi nem egyszerűen csak vigyázunk a gyerekekre egy csodálatos környezetben, és nem csak szórakoztatjuk őket közösségépítő játékokkal, de művész-pedagógusaink segítségével személyre szabott, lelki kibontakoztatást segítő foglalkozásokat is nyújtunk nekik.

Különlegesek vagyunk a táborunkkal, mert nyitottá és érzékennyé tesszük a gyermekét egymás iránt, a természet iránt, az önálló kreatív alkotás iránt, más népek és kultúrák iránt. Nyitottá tesszük a természet iránt, érdeklődését felébresztjük, lehetőségeket adunk és időt! Tíz napot nyújtunk, ami éppen elég ahhoz, hogy gyermeke világszemlélete pozitív változáson menjen keresztül, hogy személyisége, egyénisége kibontakozhasson, hogy az új ingerek, élmények, amelyeket iskolában vagy a városban nem kaphat meg építően hathasson.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés