Szépalmai állatbarát tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8429 Porva, Porva-Szépalmapuszta hrsz 0172
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+3688468888
Bentlakásos ár
80 000 Ft
Ajánlott életkor
8-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
2019. július 28 - augusztus 3. között állatbarát gyermektábort szervezünk Szépalmán.

Szereted az állatokat? El tudnál képzelni egy kalandos nyaralást egy meseszép farmon, ahol barátságos lovak, birkák, kecskék, mangalicák és szürkemarhák vesznek körül?  Érdekelne esetleg az is, ha nem csak simogatni és nézegetni lehetne őket, de megismerhetnéd mindennapi életüket, szükségleteiket és szeretettel gondoskodhatnál is róluk? Lenne mindemellett kedved és energiád az erdőt járni, sportolni, játszani is hozzád hasonló érdeklődésű gyerekekkel? Tölts egy hetet velünk a Bakonyban Szépalmán, ahol el is fogod felejteni, hogy magaddal hoztad a telefonodat!

2019. július 28. és augusztus 3. között szeretettel várjuk az érdeklődő gyerkőcöket állatbarát táborunkba, ahol az állat-, erdő- és természetvédelem jegyében szervezett tábor a korábbi években már megszokott aktív programokkal kiegészülve válik igazán tartalmassá.Korosztály: 8-12 év

Időpont: 2019. július 28 – augusztus 3. (6 éjszaka)

Érkezés vasárnap 17.00-19.00 között

Elutazás szombaton 9.00-10.00 között

Elhelyezés: a lovas liget hatágyas szobáiban

Ellátás: teljes ellátás napi ötszöri étkezéssel,

Részvételi díj: 80.000,-Ft azaz nyolcvanezer jó magyar forintAz állatok megfigyelésével és gondozásával kapcsolatos programokra ménesbirtok istállóiban és legelőin kerül sor, míg az aktív programokat (foci, tollaslabda, sorversenyek, vetélkedők…) elsősorban a szállodával szomszédos zöld területeken szervezzük. (sportpálya, erdei tornapálya, játszótér) A tábori hét során sokat kirándulunk, miközben bővítjük ismereteinket az erdő élővilágával kapcsolatban, kedvező időjárás esetén pedig csobbanunk egyet a Balatonban is.  A kölykök összemérhetik ügyességüket az erdei kincskeresés során, a ping-pong és csocsóasztalok mellett vagy a bowlingpályákon, de próbára tesszük majd magunkat egy közeli kalandparkban is.

Jelentkezés, további részletes információ: hotel@szepalma.hu

Táborlakóink családjukkal együtt a tábort követő első látogatás alkalmával 10% kedvezményt élvezhetnek a szállodai elhelyezés díjából!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés