Túlélő tábor
Túlélő tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205998501
Napközis ár
44 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
4900
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A gyerekek VAKÁCIÓT kiabálva rohannak ki az iskolákból. S ekkor mint mindig ezekben a hetekben felmerül a kérdés a szülőkben, mi is legyen a gyerekekkel? Az egész napos munka mellett nehezen megoldható a szünidejüket töltő gyerekek biztonságos felügyelete, a szabadidejük felügyelt eltöltése.

Töltsék el hasznosan az idejüket, testmozgással összekötött programokkal! Erre kínálunk mi megoldást a kedves szülőknek. A gyermekek a város zajától és veszélyeitől távol, a jó levegőn, zöld övezetben szakképzett munkatársaink felügyelete mellett játszhatnak, szórakozhatnak. Ez idő alatt a szülők a munkahelyükön nyugodtan dolgozhatnak, csemetéiket teljes biztonságban tudva, várva a közös családi nyaralás eljövetelét.

A több éves sikeres napközis táboroztatásunk pozitív visszajelzésein felbátorodva idén 2013-ban először indítunk speciális bentlakásos sátortábort. A tábor speciálisan felépített tematikája a túlélés a betondzsungelben és apa - gyermek közötti kapcsolat erősítése.

A bentlakásos sátortábor Váctól 15 km-re a Börzsönyben, Törökmező ad otthont. A jó hangulat emelése érdekében a résztvevőket 2-3 személyes sátrakban helyezzük el. A napi 3 x étkezés és a fürdés (zuhany) a Törökmező turistaházban oldható meg .

A tábor lakóinak korlátlan mászófal és akadálypálya használata mellett számos más sportolási lehetőséget pl: strandröplabada, football, kosárlabda stb. is biztosítunk.

Az ár a következőket tartalmazza:

- Napi 3 étkezés
- Kalandpark  korlátlan használata
- Mászófalazás
- Játékok és versenyek
- Földi akadálypályák
- Változatos egyéb programok (pl. kisvasútazás, kirándulásás)
- Elsősegély
- Önvédelem
- Drog, alkohol, cigaretta megelőzés
- Meglepetés ajándék
- vaddisznó feldolgozás
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés