Túlélő tábor
Túlélő tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
RORománia Maroshévíz, Vilelor utca 2., Bánffy-telep
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+40743143636
Bentlakásos ár
33 500 Ft
Fizetési mód
Bankkártya
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A ForCamp Egyesületet 2015-ben alapította néhány lelkes fiatal, akik oktatókként és kommunikációs szakemberekként rájöttek arra, hogy a romániai tanügyi rendszerből hiányoznak az alternatív oktatási módszerek, a gyerekeknek a hagyományos rendszerben kevés lehetőségük van személyiségük kibontakoztatására és arra, hogy játszva tanuljanak. Egyesületünk a táboroztatás révén pótolja ezt a hiányosságot. Szakképzett oktatók segítségével szervezünk angol-, kézműves-, túlélő-, fotó-, íjász-lovász-, és sítáborokat. A tematika mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekek személyiségfejlesztésére, az újfajta oktatási módszerek alkalmazására, a természet megismerésére, a szórakoztató programokra és nem utolsó sorban a környezetvédelemre.
Leírás
Maroshévízi kiképző vakáció
Túlélni, de hogyan? Valószínűleg sosem fogsz olyan helyzetbe kerülni, amikor túlélési technikákat kell bevetned, de mi van ha mégis? Tudod mit kell tenned, ha eltévedsz az erdőben?
Hogyan tovább, ha rádesteledik? Mit ehető az erdőben? Hogyan küzd le az akadályokat? Ezekre tanítanak meg a profik. A túlélő tábor lényege, elsajátítani azt a tudást, ami nevel, megerősít és bármilyen élethelyzetben önbizalmat ad. Ezen kívül jól szórakozol, és talán életre szóló barátságokra teszel szert. Várunk!
A tábor első délutánja ismerkedő, összerázó, csapatfejlesztő játékokkal telik. A második, harmadik és negyedik napon, délelőtt a tábor tematikájának megfelelő tevékenységek zajlanak. Délután kirándulunk,játszunk. A délutáni programokban benne van a vízesés és egyéb turisztikai célpontok meglátogatása, strandolás, túrázás. Ha közbeszól az időjárás, akkor fedett helyiségben játszunk, szórakozunk. Szintén az időjárás függvényében, a tábor utolsó estéjén megkoronázzuk a hetet, egy „égig érő” tábortűzzel, dallal, tánccal. Utolsó napon, pénteken délelőtt kiértékeljük a tábori tevékenységeket, összecsomagolunk, és elbúcsúzunk.
Az ár tartalmazza:
Időtartam: 5 nap, 4 éjszaka
Elszállásolás: A Farkas-lak turistaházban, 5 hálószoba, konyha, ebédlő és fürdőszoba.
Étkezés: Reggeli, ebéd, vacsora (tea, forrásvíz)
A tábor ára: 350 lej (cca 24000 Ft), Lejben fizetendő!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés