Túlélőtábor
Túlélőtábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2544 Neszmély
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Telefonszám
+36305350649
Bentlakásos ár
46 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Helyszín: Neszmély alaptábor, és Neszmélyhez tartozó lakatlan dunai szigetvilág

Életkor: 8 év felettiek, tehát bárki jöhet:)
Program:
Túlélés vegyes csoportokban.
Vizitura, tűzgyújtás, menekülés üldözők elől. Hogyan rejtőzzünk el? Készítünk alapvető fegyvereket, eszközöket. Vízszerzés erdős területen.
Játék
Erdős részen eltévedt két csoportnak meg kell találnia egymást majd visszajutni a bázisra csoportvezetők segítségével.
Vizsgalehetőség a utolsó nap a táborban tanultak alapján

Táborhely: Az alaptábor a helyi kollégiumi épület, üres szobákban saját polifoam és hálózsákban. WC, fürdőszoba, ebédlő van.

Egy mondatban, 14 év felettinek: hogyan szervezzek egy „riadt, eltéved” csoportból egy kalandvágyó túlélőképes csapatot, úgy hogy magam is sokat tanulok, s ha kell, változok.
Egy mondatban 14 év alattiaknak: Egy csapat tagjaként túlélési praktikákat tanulok meg és úgy viselkedem, hogy hasznos és ügyes tagja legyek a csapatomnak.

Az alap- tábor egy neszmélyi kollégium területén lesz. Csak mi béreljük, tehát vendégekre nem kell számítani.  A szállás olyan 4-5 fős szobákban lesz, ahol ágyak nincsenek. Tehát polifoamot hálózsákot hoznotok kell. Aki szeretne, és persze hoz sátrat az az udvaron sátorban is lehet. Innen megyünk minden nap kalandozni.

Együtt a kisebbek és a nagyobbak. És az egyik örök túlélőigazság:
Túlélni nem azzal kell, akivel szeretnél, hanem azzal, akivelbajba kerültél!
Gyakran úgy képzeljük el a túlélő táborokat, mint a filmekben. Kifogástalan külsejű férfiak és lányok mindent megbeszélve mindent túlélnek. Van egy két rosszfiú vagy rossz kislány, de a végére a rosszak meghalnak, a jók  pedig egy helikopter fedélzetén, tovatűnnek…. Hát nem teljesen így van. Megtanuljuk, hogy mindenkinek vannak erősségei amelyeket jól lehet hasznosítani a túlélés folyamatában. Még a kisebbeknek is.

Lesznek napok, amikor a nagyobbak és kisebbek külön-külön kapnak feladatokat, de előfordulnak közösen végrehajtandó feladatok is.

Megyünk erdőbe, hegyre, vízre...
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés