Vet-Camp diák és ifjúsági állatorvos tábor
Vet-Camp diák és ifjúsági állatorvos tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1225 Budapest, Nagytétényi út 219/B
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305905638
Napközis ár
120 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
2024. júl 8, hétfő - 2024. júl 12, péntek (5 nap) Vet-Camp júliusi turnus
2024. aug 5, hétfő - 2024. aug 9, péntek (5 nap) Vet-Camp augusztusi turnus
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Már gyermekkoromban eldöntöttem, hogy állatorvos szeretnék lenni. Álmaimat tovább erősítette, hogy két unokabátyám is az állatorvosi pályát választotta. Imádom a természetet, ha lehet sokat kirándulunk a családommal. Az állatorvosi könyvek közül leginkább James Herriot által írt elbeszélések vonzottak a pálya iránt. Szeretném, ha minden gyerek eltölthetne egy nyarat egy állatorvos mellett, hogy belekóstolhasson az állatok iránti tisztelet és felelősségvállalás világába. 15 évet dolgoztam az Állatorvostudományi Egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszékén gyakorló klinikusként és oktatóként. Elmondhatom, hogy sok száz diáknak segítettem a szakma szépségeinek elsajátításában. A pályaválasztás tudom nem egyszerű és talán sok esetben túl korai is még az iskolás évek alatt, de soha sem lehet tudni, mit hoz egy jó nyári tábor és egy jó csapat. Kollégáimmal azon dolgozunk itt a Kántor Állatorvosi Rendelőben, hogy minden gyerek jól érezze magát és szép emlékeket szerezzen a nyári táborunkban. Ha a suliszünetben nincs más programja gyermekének és komolyan érdeklődik az állatok és az állategészségügyi pálya iránt, akkor jöjjenek el hozzánk várjuk gyermekét a Vet-Camp Nyári Állatorvostáborba. Két gyermek apukájaként pontosan tudom, hogy a gyerekeket mi érdekli és miért szeretik annyira kutyákat és a macskákat. Táborvezető Dr. Lukács Zoltán Kisállatklinikus szakállatorvos.
Leírás
Ha komolyan érdeklődsz az állatok és az állategészségügyi pálya iránt és a suliszünetben nincs más programod, akkor gyere el hozzánk vár a Vet-Camp Állatorvos Tábor.
Szeretettel várjuk a 7-18 éves iskolásokat ifjúsági és gyermektáborunkba!
Állatorvos szeretnél lenni? Szereted az állatokat? Te is szeretnél kutyát vagy macskát? Ebben a táborban lehetőséged nyílik arra, hogy megismerkedj a háziállatok gondozásával, ápolásával. Megtudhatod, hogyan élnek, hogyan működik a szervezetük, hogyan kell gondoskodni róluk, mit szeretnek vagy mitől félnek, hogyan kell őket megnyugtatni, megtanítani jól viselkedni és mit éreznek, ha betegek és azt is, hogy hogyan gyógyítanak az állatorvosok. A saját állatorvosi készleted összeállításától kezdve a kisállatok ápolásával kapcsolatos teendők elsajátításáig játszva megismerkedhetsz ezekkel az érdekességekkel, miközben remekül fogod érezni magad. A táborozók a Kántor Állatorvosi Rendelő Vet-Camp végzőseiként a pályaválasztáshoz és a továbbtanuláshoz is felhasználhatják az itt elsajátított tapasztalatokat.
- Az öt napos nyári tábor időpontok, 2024. július 8-12 és augusztus 5-9.
- Napközi tábor: munkanapokon, 9-17 óráig
- Étkezési lehetőség: ebéd, uzsonna és rugalmasan megoldjuk az egyéni intolerancia igényeket, előzetes egyeztetés szerint.
- Életkor: 7-18 év
- Program: Kor és akár egyéni igények szerint. Állatbemutató, zoológia, állatorvosi ismeretek, mikroszkóp használat, higiéniai ismeretek, műszerismertetés, beteg- és műtéti bemutató, mindennapi konzultációs lehetőség.
- Jelentkezés: Személyesen a Kántor Állatorvosi Rendelőben vagy e-mailben, telefonon az alábbi elérhetőségeken: +36-30 590 5638
vagy kantorrendelo@kantorrendelo.hu
https://kantorrendelo-hu3.webnode.hu/kapcsolat/
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
A legjobb tábor, amit adhattam a lányomnak. Élesben látni olyat, amit csak hallomásból tudtál, felemelő érzés volt a lányomnak. Itthon a saját kedvenceinken gyakorolni plusz érdekességnek számít még nekem is. Minden nap élményekkel teli beszámolókat kaptam. Nagyon ajánlom ezt a tábort minden szülőnek!