Felfedező tábor Balaton
Felfedező tábor Balaton
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8640 Fonyód
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36308484385
Bentlakásos ár
59 990 Ft
Fizetési mód
SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
7%
Ajánlott életkor
7-14
Első tábor éve
2009
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Kedves Érdeklődők! "Minden gyerek életében szükség van egy különleges táborélményre". Ennek a gondolatnak a mentén kezdünk neki minden évben a táboraink megszervezésének. Engem Várdai Balázsnak hívnak, és mielőtt nekifogta volna gyerektáborok szervezésének, én is részt vettem jó néhányban. Másodikos korom óta cserkészkedem, így minden nyáron legalább egy tábor volt, amiben részt tudtam venni. Ezek nagyon különleges hangulatú hetek voltak. Ebből merítkezem azóta is, és ezt az élményt szeretném továbbadni a résztvevőiknek. Mindig is szerettem a tábortüzeket, a mozgásos játékokat és azt hogy velem egykorúakkal tölthettem az időmet. Ezért is gondoltam arra, hogy ezeket szeretném belevinni a saját táborainkba is. A munkámat még az egyetem mellett kezdtem el, amit azóta el is végeztem, így már sportszervezőnek mondhatom magamat. Örülök annak, hogy a tanulmányaim és a munkám kart-karöltve egészítették ki egymást. Rengeteg dolgot amit tanultam hasznosítani tudtam a szervezői feladatok megoldása közben, az itt szerzett tapasztalatokat pedig könnyen fel tudtam használni a tanulmányaimban. Szerencsés összeállás ez, aminek gyümölcsét remélem a gyerekek is élvezni fognak a nyáron :)
Leírás
Ami itt vár az egy olyan kaland, amit biztosan nem fogsz elfelejteni! Sátrazni a természetben úgy, hogy fiatal segítők biztosítják neked a kényelmet és a kalandot egyszerre, szerintünk felülmúlhatatlan! Bemutatjuk neked, hogy pontosan milyen programok várnak, ha erre a táborra jelentkezel, viszont a heti programterv menete csak illusztráció, mert szeretnénk ha az már meglepetésként érne téged.
A Felfedező tábort kifejezetten olyan gyerekeknek ajánljuk, akik még keveset hallottak a cserkészetről.
Kamaszoknak, akiknek év közben nincs lehetőségük cserkészkedni, de szívesen kipróbálnának egy igazi cserkésztábort.
A nyári tábor nyitott olyan 3-7. osztályos lány és fiú gyerekek előtt, akik szeretnék kipróbálni magukat a természetben, akik elég bátrak ahhoz, hogy 5 napon keresztül sátorban aludjanak, és készen állnak a korukhoz szabott kihívásokra.

"Közös érték, közös élmény." A nyári táborunk mottójának megfelelően olyan programokat valósítunk meg táborainkban, melyek értéket s élményt nyújtanak gyermeke számára.

A Magyar Cserkészszövetség nyári cserkésztáboraiban több mint 60 000 fiatal vett részt az 1989-es újjáalakulása óta, ez a szám évente mintegy 5-6000 fővel nő. Több mint 20 évvel az újraindulás után, úgy gondoljuk, hogy kellő mennyiségű tapasztalat, kiforrt programunk és nevelési koncepciónk van arra, hogyan és miként érdemes táboroztatni fiatalokat.

A tábor egy napja

07:30 ébresztő

08:00 reggeli eligazítás
08:20 reggeli (közösen.)Játék közben
9:00 délelőtti programok
12:30 ebéd (Közösen)
13:30 csendes pihenő
14:30 délutáni programok
17:30 csoportos idő
18:30 fürdés
19:30 vacsora (Önállóan, kis csoportokban.)
20:30 Fakultatív esti ima (1-2 ének, Mi köszönsz a mai napból?)
20:45 esti program
21:30 esti mese, alvás
A Felfedező tábor programja

A tábor pontos menetrendjét nem áruljuk el Neked, hiszen így lesz még nagyobb élmény a tábor. Annyit azért elárulunk, hogy a tábor 5 napja során a következő programok fognak neked kihívást és sok sok örömet, maradandó élményt okozni.

Csapatépítő
Sütögetés
Víziverseny
Fényfestés
Akadálypálya
Csobbanj a Balatonban!
Fonyód feltérképezése
Házibuli a természetben
Tedd hozzá a magadét!
10 nap alatt a Föld körül
Bajnokavatás
Számháború
Bátorságpróba
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés