ZÁNKALAND TÚLÉLŐ TÁBOR - Túlélő Basic
ZÁNKALAND TÚLÉLŐ TÁBOR - Túlélő Basic
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8251 Zánka, Külterület hrsz 030/13.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705444117
Bentlakásos ár
39 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Olyan kalandot kereső, extrém sportokra kíváncsi és a kihívásoktól sem félő fiatalok jelentkezését várjuk, akik szívesen töltenének el egy hetet a magyar tenger minden igényt kielégítő sport és rekreációs központjában. A 2009-es évben a táborunkba jelentkezők belekóstolhattak a Zánka - Új Nemzedék Központ sportközpontjának korszerűsítése révén a sárkányhajózásba, GPS - es tájékozódásba, paintball lövészetbe valamint kipróbálhatták a vadonatúj kalandparkot, amely a Balaton - felvidék legszínvonalasabb ilyen jellegű létesítménye. A programbővülés óta eltelt években jelentősen megemelkedett a túlélő tábor résztvevőinek száma. A táborozók elégedettségét bizonyítja a vendégkönyvünkbe írt rengeteg bejegyzés is, ezúton is köszönet érte. 2012-től ismét újabb programcsomaggal bővült a túlélő táborok amúgy sem szegényes családja, Zánkaland Túlélő Prémium Galaxy néven. A tábor egy hete alatt a már megszokott izgalmas programokon kívül belelátást biztosítunk a csillagászat rejtelmes világába. Lehetőség van többek közt a Magyarországon egyedülálló mobil planetárium megtekintésére, valamint a legkorszerűbb csillagászati optikai eszközök, GPS berendezések kipróbálására.
2013 előrelépése az is, hogy igény esetén ( min. 25 fő ) autóbusszal vagy vonattal szállítanánk a táborozókat Budapestről, ezzel jelentős összeg maradhatna a családi kasszában . Idén is minden jelentkező megtalálja nálunk az érdeklődésének megfelelő tábort 6-18 éves korig. Immár négyféle programcsoportból választhat a hozzánk táborozni készülő.

Túlélő Basic (6-14 éves korig ajánljuk) programja tartalmaz túrát Dörgicsére és Hegyestűre, kalandpark teljesítést, falmászást, GPS-es tájékozódást, éjszakai túrát, esti bográcsozást, sárkányhajózást, strandröpit, számháborút, strandfocit, teniszt, csúszda és vízi bicikli használatot.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés