ZÁNKALAND TÚLÉLŐ TÁBOR - Túlélő Premium
ZÁNKALAND TÚLÉLŐ TÁBOR - Túlélő Premium
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8251 Zánka, Külterület hrsz 030/13.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705444117
Bentlakásos ár
52 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
12-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Olyan kalandot kereső, extrém sportokra kíváncsi és a kihívásoktól sem félő fiatalok jelentkezését várjuk, akik szívesen töltenének el egy hetet a magyar tenger minden igényt kielégítő sport és rekreációs központjában. A 2009-es évben a táborunkba jelentkezők belekóstolhattak a Zánka - Új Nemzedék Központ sportközpontjának korszerűsítése révén a sárkányhajózásba, GPS - es tájékozódásba, paintball lövészetbe valamint kipróbálhatták a vadonatúj kalandparkot, amely a Balaton - felvidék legszínvonalasabb ilyen jellegű létesítménye. A programbővülés óta eltelt években jelentősen megemelkedett a túlélő tábor résztvevőinek száma. A táborozók elégedettségét bizonyítja a vendégkönyvünkbe írt rengeteg bejegyzés is, ezúton is köszönet érte. 2012-től ismét újabb programcsomaggal bővült a túlélő táborok amúgy sem szegényes családja, Zánkaland Túlélő Prémium Galaxy néven. A tábor egy hete alatt a már megszokott izgalmas programokon kívül belelátást biztosítunk a csillagászat rejtelmes világába. Lehetőség van többek közt a Magyarországon egyedülálló mobil planetárium megtekintésére, valamint a legkorszerűbb csillagászati optikai eszközök, GPS berendezések kipróbálására.
2013 előrelépése, hogy igény esetén ( min. 25 fő ) autóbusszal vagy vonattal szállítanánk a táborozókat Budapestről, ezzel jelentős összeg maradhatna a családi kasszában . Idén is minden jelentkező megtalálja nálunk az érdeklődésének megfelelő tábort 6-18 éves korig. Immár négyféle programcsoportból választhat a hozzánk táborozni készülő.

Túlélő Prémium (12-18 éves korig ajánljuk) a túlélő standard tábor programjain kívül még barlangászást tartalmaz a balatonedericsi csodabogyós barlangban. Túlélő Standarda túlélő basic tábor (túrát Dörgicsére és Hegyestűre, kalandpark teljesítést, falmászást, GPS-es tájékozódást, éjszakai túrát, esti bográcsozást, sárkányhajózást, strandröpit, számháborút, strandfocit, teniszt, csúszda és vízi bicikli használatot.) programjain kívül tartalmaz még kerékpártúrát, Tihany túrát (jégkásával, pizzával, belépőkkel), vízisít, paintball játékot, swat aqua.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés