Zenei Kalantábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2600 Vác
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303830036
Bentlakásos ár
39 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
15% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
10-18
Turnusok
2021. júl 4, vasárnap - 2021. júl 9, péntek (6 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Idén ötödik alkalommal ad otthont a nemzetközi hírű Régi Zenei Napok számára Vác. 2021-ben a nagymúltú fesztivál egy új programmal, Zenei Kalandtáborral is kibővül!

A Filharmónia Magyarország Zenei Kalandtábort hirdet középiskolás és általános iskola felső tagozatos diákjainak számára. A foglalkozások során a gyerekek betekintést nyerhetnek a Régi Zenei Napok programjaiba és kulisszatitkaiba, a pedagógus továbbképzés interaktív előadásaiba, a hangszerkészítés rejtelmeibe, ezen kívül barokk hangszerbemutatókon is bővíthetik ismereteiket. Mindezek mellett kikapcsolódásként olyan közösségépítő programok várják a gyerekeket, mint strandolással egybekötött sárkányhajózás, várostörténeti séta, játékos foglalkozás a történelmi belváros különböző pontjain, múzeumlátogatás, valamint a fesztivál nyáresti koncertjeire is lehetőségük lesz ellátogatni.

A Régi Zenei Napok mesterkurzusai, az akkreditált pedagógus továbbképzés és a kalandtábor szorosan kapcsolódik egymáshoz, így a fiatalok a fesztivál alatt közelebbről megismerhetik egymást, a művészeket és a zene csodálatos világát.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy július 9-én 16 órai kezdettel a Régi Zenei Napok pedagógus továbbképzésének résztvevőivel közös zárórendezvényre kerül sor, amelyre a családtagokat is örömmel várjuk!

Legyen az Ön gyermeke is részese ennek a sokszínű kalandnak az egyik legszebb Duna menti településen!

Találkozzunk Vácon!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés